Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Κινητοποιήσεις αν δεν επεκταθεί μέχρι τον Ψαθόπυργο και τα Αραχωβίτικα ο Προαστιακός-Στην Πάτρα στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πάτρα:Κινητοποιήσεις αν δεν επεκταθεί μέ...

Σειρά συναντήσεων στο Δημαρχειο

Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού κ. Χρήστος Λέγκας, πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με κατοίκους των περιοχών Ακταίου, Ψαθοπύργου και Αραχωβιτίκων, με αντικείμενο τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Σήμερα το μεσημέρι συναντήθηκε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ακταίου, με θέμα τη δημιουργία στάσης στην περιοχή, για την οποία παρ’ όλο που το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ομόφωνα αποφασίσει την κατασκευή της, από πλευράς ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν υπάρχει καμία εξέλιξη όσον αφορά στην έγκριση χωροθέτησης.

Χθες συναντήθηκε με τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Ψαθοπύργου, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους το θέμα επέκτασης της γραμμής μέχρι τον Ψαθόπυργο, για την οποία αν και υπάρχει δέσμευση από πλευράς ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα.

Αύριο συναντάται με κατοίκους των Αραχωβιτίκων, στην περιοχή των οποίων έχει κατασκευαστεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο αποβάθρα, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η πραγματοποίηση στάσης.

Στις συναντήσεις αυτές, ο κ. Λέγκας εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αναλγησία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εν προκειμένω σε ό,τι αφορά τον προαστιακό σιδηρόδρομο, σε σημείο που αν δεν τηρηθούν άμεσα τα συμφωνημένα και οι δεσμεύσεις της προς τον Δήμο Πατρέων, να μην αποκλείεται ακόμα και σειρά δυναμικών κινητοποιήσεων.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, αναμένεται στην Πάτρα, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο οποίος θα ενημερωθεί για τα συμπεράσματα από τις συναντήσεις αυτές, στο γενικότερο πλαίσιο της συζήτησης για τον προαστιακό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις