Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Φωτογραφική γνωριμία με την Τοσκάνη όπως την αποτύπωσαν τα μέλη της Κοινο_Τοπίας - Φωτό

Φωτογραφική γνωριμία με την Τοσκάνη  όπω...

Τον Απρίλιο του 2012

Η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ πραγματοποίησε βραδυά προβολής φωτογραφιών από την επίσκεψή της στην Τοσκάνη της Ιταλίας που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2012.

Η προβολή έγινε τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2012 στον πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας, Μαιζώνος 139. Προβλήθηκαν 450 περίπου φωτογραφίες που επελέγησαν μεταξύ 2.500 που κατατέθηκαν στην επιτροπή που συστάθηκε προς τούτο από 2 συμμετέχοντες στην εκδρομή. Τα μέλη που επέλεξαν τις φωτογραφίες με κριτήρια αισθητικής, διεισδυτικότητας ματιάς, τόπων επίσκεψης κ.α. ήταν η Βάσω Μαρτίνη και η Κατερίνα Πλέα. Με φωτογραφίες τους συμμετέχουν στην προβολή οι, Αγγελική Ντούκα, Αθηνά Θανοπούλου, Ανδρέας Σπηλιώτης, Άννα Φωτοπούλου, Βάσω Μαρτίνη, Βρισηίς Πετροπούλου, Γιώργος Σπηλιόπουλος, Ειρήνη Τζόλα, Ευαγγελία Μάρκου, Κατερίνα Πλέα, Μαρία Παπαδημητρίου, Μαρίζα Χριστοπούλου, Ολυμπία Σπανού και Παναγιώτης Καρώνης.

Προβλήθηκαν φωτογραφίες από τους τόπους επίσκεψης στην Τοσκάνη και συγκεκριμένα στη Φλωρεντία από τον καθεδρικό ναό Ντουόμο (Σάντα Μαρία ντελ Φιόρε), το καμπαναριό του Τζότο, το Βαπτιστήριο, τη γέφυρα Πόντε Βέκιο, το Παλάτσο Βέκιο (Δημαρχείο), την Πιάτσα ντέλα Σινιορία, την Πινακοθήκη Ουφίτσι, το Παλάτσο Πίτι, την Σάντα Κρότσε, στη Σιένα από την Πιάτσα ντελ Κάμπο σε σχήμα βεντάλιας, το Παλάτσο Πούμπλικο, το Ντουόμο, στο Σαν Τζιμινιάνο από τους μεσαιωνικούς πύργους, αρχοντικά, το Παλάτσο Βέκιο ντελ Ποντεστά, την Πιάτσα ντελα Τσιστέρνα, στην Πίζα από την Πιάτσα Ντελ Ντουόμο (Αυλή των θαυμάτων) όπου βρίσκονται 4 σημαντικά οικοδομήματα και στη Λούκα από την Πιάτσα Ναπολεόνε, τον καθεδρικό ναό Σαν Μαρτίνο, τον πύργο ντέι Γκουίνιτζι, το Μέγαρο ντέλα Προβίντσια κ.α.

Τέλος δε με συμμετέχοντες σε ομαδικές λήψεις ή στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας αλλά και τα περίεργα και ευτράπελα που μπόρεσαν να αποτυπωθούν από τους ερασιτέχνες φωτογράφους της εκδρομής.

Η βραδυά προβολής που ήταν ελεύθερη για το κοινό έγινε για να θυμηθούν και να ανταλλάξουν φωτογραφίες όσοι ήταν παρόντες αλλά και να γνωρίσουν τα μέρη όσοι δε μπόρεσαν να συμμετάσχουν σ’ αυτήν.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View