Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Κοτσιλιάνος: «Όλα για τα τελικά του Ευρωπαϊκού»

Κοτσιλιάνος: «Όλα για τα τελικά του Ευρωπαϊκού»

Ο πατρινός αθλητής του μπιτς βόλεϊ μίλησε για το αημένιο μετάλλιο στην Αυστρία αλλά και για τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό

Την ικανοποίησή του για την συμμετοχή στον τελικό μαζί με τον Νίκο Ζουπάνη, εξέφρασε ο πατρινός Γιώργος Κοτσιλιάνος, τονίζοντας πως ο μεγάλος στόχος είναι τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

Η ελληνική ομάδα μπιτς βόλεϊ με τους Γιώργο Κοτσιλιάνο και Νίκο Ζουπάνι κατάφερε να πάρει το ασημένιο μετάλιο στο Ευρωπαϊκό σιρκουί που διεξήχθη στο Μπάντεν της Αυστρίας. Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία του συγκεκριμένου δίδυμου, με τον Κοτσιλιάνο να αναφέρει: «Ήμασταν καλοί σε μεγάλα διαστήματα και δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Όμως πρέπει να μας προβληματίσει το μεγάλο κακό διάστημα που είχαμε στον τελικό. Σίγουρα υπήρξε κούραση, δεν είμαστε άλλωστε ακόμα έτοιμοι να παίζουμε τόσα πολλά δυνατά παιχνίδια σε τόσες λίγες μέρες.

Το θετικό ήταν ότι δώσαμε μια σειρά απο αγώνες με δυνατούς αντιπάλους στο πρώτο μας τουρνουά σε κυρίως ταμπλό για την φετινή χρόνια, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα τελικά ευρωπαϊκού, που είναι ο άμεσος μεγάλος στόχος μας.

Τώρα ετοιμαζόμαστε να πάρουμε το τραίνο για τη Χάγη. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την Τετάρτη που αρχίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Για άλλη μια φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρίσκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters