Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρήγμα στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αχαϊας για το μεταναστευτικό

Ρήγμα στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν...

Τέσσερα μέλη του Δ.Σ. διαφοροποιούνται με αιχμές

Από τέσσερα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αχαϊας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Με λύπη διαπιστώσαμε την έκδοση του Δελτίου Τύπου – Ανακοίνωσης  του  Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας η οποία σχολιάζει  με ιδιαίτερο τρόπο τα γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη μας τις προηγούμενες ημέρες.

Οι θέσεις που αποτυπώνονται σε αυτή την ανακοίνωση είναι προσωπικές θέσεις του Προέδρου και του Γραμματέα που τις υπογράφουν και ΟΧΙ του Διοικητικού Συμβουλίου αφού ποτέ δεν ήρθε ένα τέτοιο θέμα προς συζήτηση. Ιδιαίτερα δε η θέση των προαναφερομένων για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ μας βρίσκει αντίθετους με την έννοια ότι η αστυνομία δεν είναι αυτή που θα λάβει την ανάλογη απόφαση αλλά η πείρα μας έχει δείξει ότι για να δημιουργηθεί ένα τέτοιο κέντρο απαιτείται η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Συναίνεση.

Όπως όλοι οι πολίτες και εμείς σαν αστυνομικοί θέλουμε την επίλυση του μεταναστευτικού προβλήματος όμως δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα αποφασίσουμε την Δημιουργία ή όχι Κέντρου Κράτησης Μεταναστών.

Στην ίδια ανακοίνωση υπάρχουν επίσης θέσεις που λένε : όχι στην Συνθήκη Δουβλίνο 2, όχι στην Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων , όχι στα μυστικά κέντρα αποφάσεων και καταλήγει κατηγορώντας αυτούς που δημιούργησαν πολέμους στην Ασία και την Αφρική. Αυτές οι αναφορές κατά την δική μας εκτίμηση ενέχουν πολιτικών θέσεων και ως αστυνομικοί θα πρέπει να παραμένουμε μακριά από αυτές.

Αντίθετα με τα όσα αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου , θα περιμέναμε μια άλλη ανακοίνωση σκληρή που θα καταδίκαζε των τραυματισμό των 8 συναδέλφων μας αναζητώντας τις ευθύνες εάν και όπου υπάρχουν με την απαίτηση να αποδοθούν άμεσα. Ως συνδικαλιστές αυτό οφείλουμε να κάνουμε , να προασπιζόμαστε τους συναδέλφους μας ιδιαίτερα κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.

Προς αποκατάσταση της Αλήθειας διαφοροποιούμαστε με την  ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Βασίλης Κωνσταντόπουλος

Σταύρος Τσεκούρας

Βασίλης Ψήνας

Γιώργος Μπαλάσης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις