Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μουσείο Μικρασιατικής Μνήμης στο Αίγιο

Μουσείο Μικρασιατικής Μνήμης στο Αίγιο

Μια ιδέα του φιλοπροοδευτικού συλλόγου «Αιγιεύς

Τη δημιουργία Μουσείου Μικρασιατικής Μνήμης στο Αίγιο, στην περιοχή του Συνοικισμού, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος, υιοθετώντας μια ιδέα του φιλοπροοδευτικού συλλόγου «Αιγιεύς». Το Μουσείο θα ανεγερθεί σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από  το Δήμο Αιγιάλειας ενώ έχει ολοκληρωθεί η αρχιτεκτονική μελέτη σε επιμέλεια του αρχιτέκτονα κ. Πάνου Λαλιώτη.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια σύντομης εκδήλωσης του συλλόγου «Αιγιεύς», που πραγματοποιήθηκε μετά την Θεία Λειτουργία για την εορτή των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Εκτός του Δημάρχου  Αιγιάλειας παρέστησαν ο τ. Βουλευτής  Κώστας Σπηλιόπουλος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κκ Αμβρόσιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Φιλιππόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Δ.Καμπέρης και Β. Ψυχράμη, ο Δημ. Σύμβουλος Β. Φιλιππόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Γ.Θεοφανόπουλος και το μέλος Γ. Κουνινιώτης. Την εκδήλωση και το σχετικό βίντεο παρουσίασε η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου κ. Μαρία Καβούνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture