Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επίδειξη μόδας, συναυλία με Γιοκαρίνη - Παπαδόπουλο και εβδομάδα προσφορών απο τον Εμπορικό Σύλλογο

Πάτρα: Επίδειξη μόδας, συναυλία με Γιοκα...

Στις 24, 25 και 26 Μαϊου

Ο Ε.&Ε.Σ.Π. στα πλαίσια τόνωσης της εμπορικής κίνησης στην πόλη μας συμμετέχει στην διοργάνωση τριήμερων εκδηλώσεων με την εταιρεία A.D.M.:

1η ημέρα

Θα διεξαχθεί επίδειξη μόδας  Fashion show Summer 2012’ με την συμμετοχή καταστημάτων του Εμπορικού συλλόγου όπου θα διαφημίσουν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.

  Συμμετέχουν 15 επώνυμα μοντέλα για την επίδειξη μόδας .

  Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η γνωστή δημοσιογράφος του STAR channel Κατερίνα Τσέλη η οποία θα κάνει συχνή αναφορά στα καταστήματα που θα συμμετάσχουν στο fashion show. Επαγγελματίας στυλίστας αναλαμβάνει την σωστή παρουσίαση μιας εντυπωσιακή επίδειξης

  Έμπειρος επαγγελματίας DJ από το Villa Mercedes,  θα αναλάβει να ψυχαγωγεί το κοινό πριν την έναρξη της εκδήλωσης μόδας  και επαγγελματία ηχολήπτη .

 Στην επίδειξη θα συμμετέχουν μέχρι και  30  καταστήματα του Εμπορικού συλλόγου , τα οποία θα δείξουν τα προϊόντα τους στη  πασαρέλα ( ως πέντε σύνολα το κάθε κατάστημα) .

2η ημέρα

Θα πραγματοποιηθεί  μουσική εκδήλωση με  τους διαχρονικούς και αγαπητούς στο κοινό καλλιτέχνες, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Γιοκαρίνη, που θα κρατήσουν το κοινό για μία ώρα περίπου.

3η ημέρα

Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με animators ( όπως παντομίμα, κτλ )που θα διασκεδάσουν το κοινό και θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη  ατμόσφαιρα, το πρωί του Σαββάτου 11-12.

Την εβδομάδα 21-27 Μαΐου 2012 χαμηλώνουμε ακόμα πιο πολύ τις τιμές, είναι εβδομάδα προσφορών και δώρων στους καταναλωτές σύνθημα «Ακόμα πιο χαμηλές τιμές»

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι :

1.  Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο  στις εκδηλώσεις να επικοινωνούν με το τηλέφωνα του Συλλόγου (2610-273257 κα Βάσω Παπαχριστοπούλου).

2.  ΟΛΟΙ να προσφέρουμε χαμηλότερες τιμές και να το συνοδεύουμε με αντίστοιχα δώρο, κεράσματα κ.λ.π., να αποτελέσει εβδομάδα σπουδαίων γεγονότων και γιορτής για την πόλη μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις