Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική συγκέντρωση στην Πάτρα

ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14/05/2012, η πρώτη μετεκλογική  συγκέντρωση – συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  Αχαΐας στην Πάτρα. Παρά την αλλαγή, την  τελευταία στιγμή, του τόπου εξ αιτίας της βροχής, η εκδήλωση είχε μεγάλη προσέλευση, παλμό και υψηλή  συμμετοχή στη συζήτηση.

Μετά την ενημέρωση  του Δημήτρη Βίτσα, από την  Πανελλαδική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, και τις τοποθετήσεις των βουλευτών  Αχαΐας, Μαρίας Κανελλοπούλου και  Βασίλη Χατζηλάμπρου, πλήθος συμμετεχόντων  πήραν το λόγο εκφράζοντας την  ικανοποίησή τους για το εκλογικό αποτέλεσμα, την αγωνία τους για  τους μετεκλογικούς χειρισμούς και  τη γενικευμένη επίθεση που δέχθηκε  ο ΣΥΡΙΖΑ, και κυρίως τους προβληματισμούς  τους για το νέο μετεκλογικό τοπίο  και τα καθήκοντα που πλέον  τίθενται για το ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινή συνισταμένη όλων των  τοποθετήσεων αναδείχθηκε η θέληση όλων των παρευρισκόμενων να μεταφερθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και  την Πανελλαδική Γραμματεία το μήνυμα να επιμείνει αταλάντευτα στις προεκλογικές μας θέσεις και να μη συμμετάσχει  σε καμιά συγκυβέρνηση, αν δεν γίνουν δεκτά και τα πέντε σημεία που  κατέθεσε ο Αλ. Τσίπρας στις διαβουλεύσεις.

Η επιμονή στην πολιτική της  δημιουργίας του μεγάλου πόλου  της ριζοσπαστικής αριστεράς, είναι  η μόνη που δίνει όραμα και ελπίδα στον αγώνα του Λαού και των εργαζόμενων, για απαλλαγή της χώρας από τις πολιτικές του μνημονίου και από την κρίση.

Σε ολόκληρη την εκδήλωση κυριάρχησε το σύνθημα:» Ανατροπή στην Ελλάδα, μήνυμα στην Ευρώπη Συνεχίζουμε μέχρι  τη νίκη»

Κατά τις επόμενες ημέρες, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα πραγματοποιήσει  συνελεύσεις και σε άλλες πόλεις του νομού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις