Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Κίνδυνος να κλείσουν τα ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως

Αιγιάλεια: Κίνδυνος να κλείσουν τα ιδρύμ...

Οικονομική ενίσχυση ζητά ο Μητροπολίτης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες Δευτέρα, στα τοπικά ΜΜΕ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος σχετικά με την δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως, λόγω της οικονομικής κατάστασης και της μεγάλης οικονομικής οφειλής από την πολιτεία προς αυτά, που αγγίζει το ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ (1.200.000 ?).

Ο κίνδυνος να αναστείλουν την λειτουργία τους, με τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχει αυτό για τους ανθρώπους που ωφελούνται απ' αυτά, αλλά και για τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους, είναι πλέον ορατός. Ήδη το προσωπικό παραμένει απλήρωτο για δεύτερο μήνα τώρα.

Όπως αναφέρεται στο www.aigialeianews.gr, απευθύνοντας κραυγή αγωνίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης προχώρησε στην δημιουργία ενημερωτικού φυλλαδίου για την όλη κατάσταση ζητώντας την υποστήριξη του κόσμου, προκειμένου να μην κλείσουν τα ιδρύματα.

Στη συνέχεια θα διατεθούν κουπόνια ενισχύσεως των 5 και 10 ?, καθώς επίσης και κουπόνια άτοκου εσωτερικού δανείου των 50 και 100 ?, τα οποία θα επιστρέψουν όσοι τα προμηθευτούν μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Με αυτή την προσπάθεια, θα εξοικονομηθούν χρήματα για ένα τρίμηνο περίπου και μέχρι η πολιτεία να αποδώσει μέρος από τα οφειλόμενα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις