Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα- Τσίπρας: "Τέτοια συγκέντρωση δεν είχαμε κάνει ούτε επί ενωμένης αριστεράς στην Πάτρα-Βενιζέλος και Σαμαράς κρύφτηκαν σε μικρά γήπεδα" - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Πάτρα- Τσίπρας: "Τέτοια συγκέντρωση...

Σχεδόν γεμάτη η πλατεία από πολίτες όλων των ηλικιών

21.46 "Την Κυριακή των εκλογών εμείς θα χαμογελάμε, ο λαός θα είναι αυτός που θα χαμογελάει" είπε κλείνοντας πριν από λίγο την ομιλία του στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας ο Αλεξης Τσίπρας. "Βενιζέλος και Σαμαράς, δεν τόλμησαν να μιλήσουν μπροστά σας. Κρύφτηκαν σε μικρά γήπεδα" συμπλήρωσε και απηύθυνε έκκληση "Στείλτε δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή".

21.30 Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε και στους οπαδούς του ΚΚΕ λέγοντας: "ας αναλογιστούμε πότε ήταν δυνατή η αριστερά στην πορεία της ιστορίας. Όταν ήταν ενωμένη έγραψε χρυσές σελίδες" και απηύθυνε μήνυμα για ένωση των δυναμεων της αριστεράς κατά του Μνημονίου.

21.35 Επίθεση και στη Χρυσή Αυγή από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: "Οι ναζιστές του Χίτλερ έρχονται και πάλι σήμερα και ζητούν να μπουν στην Βουλή. Τους εξέθρεψε το σύστημα. Δύο χρόνια τώρα δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να εξηγούν ότι η βία είναι οι διαδηλώσεις των εργαζομένων και των νέων" είπε.

 

21. 28 Υπουργό Τιτανικού χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, λέγοντας ότι αφού ολοκλήρωσε το έργο του και βούλιαξε την οικονομία, μετά πήγε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για να ολοκληρώσει την καταστροφή. Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στους πυρόπληκρους και τους σεισμόπληκτους της Αχαίας που εξακολουθούν να περιμένουν την κρατική μέριμνα, "περιμένουν ακόμη να υλοποιηθούν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα".

21.20 Για την καταδίκη της άλλωστε δυνατής δυτικής Ελλάδας στην τρίτη φωτοχότερη περιφέρεια έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι η ανακληση της άδειας της Αχαϊκής άφησε στο δρόμο εργαζόμενους και επιχειρηματίες. "Αν αυτό το έγκλημα ολοκληρωθεί, τότε η Αχαϊα θα γίνει κρανίου τόπος" επεσήμανε. "Η Αχαία θα γίνει ένας νομός φάντασμα"

21. 16 "Θέλω να αναφερθώ και στους πολίτες που βρίσκοναι στον συντηρητικό χώρο. Ξέρω πως έχουμε ιδεολογικές διαφορές. Η μόνη υπόσχεση που σας δίνουμε είναι ότι δεν θα σας προδώσουμε, ότι θα παλέψουμε για τους εργαζόμενους. Η ιστορία γράφεται με αγώνες και με ανυπακοή" είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

21.13 "Θέλω να αναφερθώ σε όλους εσάς που το 2009 αγωνιστήκατε για το ΠΑΟΣΟΚ, ψηφίσατε το ΠΑΣΟΚ, θέλω να σας πω ότι δεν είστε εσείς που εγκαταλείπετε το ΠΑΣΟΚ. Είναι το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου που σας εγκετέλειψε" είπε ο Αλέξης Τσίπρας στους συγκεντρωμένους, αφού έκανε ειδική αναφορά στην δημοκρατική παράδοση της περιοχής, κάνοντας σαφές άνοιγμα προς τους πρώην  "πράσινους" ψηφοφόρους που για πρώτη φορά βρίσκονται σε συγκέντρωση της αριστεράς.

 

21.05 "Τέτοια συγκέντρωση δεν είχαμε κάνει ούτε επί ενωμένης αριστεράς, ούτε  επί Κύρκου στην Πάτρα" είπε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος εξαπολύει δριμεία κριτική εναντίον ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. "Άκρο κ. Σαμαρά δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, μην μας εξομοιώνετε με τους ναζιστές. Άκρο είστε εσείς που μέσα στον πανικό σας δεν ξέρετε τι λέτε" είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

 

20. 54 Σε μια απο τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχει κάνει ποτέ στην περιοχή ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει αυτή τη στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας. Η πλατεία Γεωργίου είναι σχεδόν γεμάτη από άτομα όλων των ηλικιών. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας αναφορά σε αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση που όπως είπε, δίνει το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα.

Φωτο από Χάρη Καραβαγγέλη

Φωτο από Χάρη Καραβαγγέλη

Φωτο από Χάρη Καραβαγγέλη

Φωτο από Χάρη Καραβαγγέλη

Φωτο από Χάρη Καραβαγγέλη

Φωτο από Χάρη Καραβαγγέλη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις