Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι «Gefyristas» καθαρίζουν την παραλία του Αντιρρίου

Οι «Gefyristas» καθαρίζουν την παραλία τ...

Την Κυριακή σε συνεργασία με τους “Antirriotistas”

Η ομάδα εθελοντισμού «Gefyristas» το πρωί της Κυριακής 29 Απριλίου σε συνεργασία με τους “Antirriotistas”, καθαρίζουν την παραλία του Αντιρρίου, γύρω από τη γέφυρας πρόσβασης της Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» και γειτονικών δημόσιων χώρων. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

"Το "Let's Do It" είναι μια διεθνής εθελοντική καμπάνια που έχει σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Οι Gefyristas ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής ''Ώρα για Δράση'' και θα συμμετάσχουν στο "Let's do it Greece". Την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 10:00πμ σε συνεργασία με τους “Antirriotistas”, καθαρίζουμε την παραλία του Αντιρρίου, γύρω από τη γέφυρας πρόσβασης της Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» και γειτονικών δημόσιων χώρων.

Οι  «Gefyristas» είμαστε μια ομάδα εργαζομένων και φίλων της Γέφυρας που δραστηριοποιούμαστε εθελοντικά,  με στόχο  παρεμβάσεις που βελτιώνουν την εικόνα της καθημερινότητας στο δημόσιο χώρο.

Μας ενδιαφέρουν οι καλές προθέσεις να γίνουν πράξεις."

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις