Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πινγκ Πονγκ: Το παμπαίδων/παγκορασίδων την Κυριακή στο Τόφαλος

Πινγκ Πονγκ: Το παμπαίδων/παγκορασίδων τ...

Με τις μάχες των "μικρών" κλείνει το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΕΠΑ για τη Δυτ. Ελλάδα

Με τις μάχες των "μικρών" ολοκληρώνεται το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΕΠΑ για τη Δυτική Ελλάδα, με τη διεξαγωγή της προκριματικής φάσης Ατομικών αγωνισμάτων Παμπαίδων - Παγκορασίδων.
Οι αγώνες θα γίνουν την προσεχή Κυριακή, στο χώρο της Τ.Ε. ΕΦΟΕΠΑ στο ΠΕΑΚ Τόφαλος, με τη συμμετοχή 38 παμπαίδων και 20 παγκορασίδων, από τους οποίους θα προκριθούν 3 αθλητές στο ατομικό παμπαίδων και 4 αθλήτριες στο ατομικό παγκορασίδων.

Από τους προκρινόμενους στα ατομικά θα προκύψουν και τα ζευγάρια των διπλών με επιλογή των σωματείων ανάμεσα σε όσους προκριθούν πανελλαδικά, αλλά και οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα τελικά του ομαδικού, ανάλογα με τον αριθμό προκρίσεων κάθε ομάδας.

Τη διοργάνωση αυτή περιμένουν με αγωνία οι μικροί συμμετέχοντες, αφού λόγο των οικονομικών δυσκολιών η ΕΦΟΕΠΑ είχε αρχικά αναβάλει τη διεξαγωγή της για τη φετινή περίοδο, αλλά μόλις πριν από ένα μήνα η ομοσπονδία εξασφάλισε μία χορηγεία και έτσι θα μπορέσει να γίνει και αυτό το πρωτάθλημα.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:00 για τους παμπάιδες και στις 11:30 για τις παγκορασίδες και αναμένεται να υπάρχει μεγάλη παρουσία θεατών, καθώς γονείς και φίλοι των λιλιπούτειων αθλητών θα βρεθούν στο στάδιο  να τους εμψυχώσουν, αφού για πολλούς πρόκειται για το ξεκίνημα της αθλητικής τους πορείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters