Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Χαμένη η πρώτη μάχη για την ΕΑΠ απο τον ΠΑΟ

Χαμένη η πρώτη μάχη για την ΕΑΠ απο τον ΠΑΟ

Ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα των πλέι άουτ

Την εντός έδρας, ήττα με 3-0 (20-25,21-25, 26-28) σετ από τον ΠΑΟ, γνώρισε σήμερα η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των πλει-άουτ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ, Αντώνης Γεράνιος, είπε: «Σήμερα δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, ήμασταν ανέτοιμοι αγωνιστικά, έγιναν λάθη τα οποία θα πρέπει να τα δούμε και να διορθωθούν μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα δεν είναι εύκολο μέσα σε μια μέρα να γίνει κάτι τέτοιο αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται».

Από τους παίκτες της Πατρινής ομάδας, ο λίμπερο Παναγιώτης Καραγιάννης, τόνισε: «Πρωτα από όλα είναι πολύ δύσκολο να μαζευόμαστε πάλι ύστερα από περίπου ένα μήνα και να παίζουμε τόσο σημαντικά παιχνίδια. Σε ότι αφορά το παιχνίδι και οι δυο ομάδες είναι απροετοίμαστες αλλά σήμερα εμείς κάναμε πολλά λάθη σε κρίσιμα σημεία. Πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας, η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να πάμε στην Αθήνα για να νικήσουμε».

ΕΑΠ (Γεράνιος): Μίλεβ 10, Γιούρισιτς 10,  Μακρυγιάννης 4, Παπαδόπουλος 8, Ασπιώτης 12, Βούγιοβιτς 5,  λίμπερο ο Καραγιάννης με 48%, (Χρυσανθακόπουλος, Πατρινός 1).
ΠΑΟ (Καζάζης): Αγγελόπουλος 5, Κοτσιλιάνος 8, Ζουπάνης 9, Χριστοφορίδης 7, Πρωτοψάλτης 8, Γκόρμπατσοφ , λίμπερο ο Δαρίδης με 37%.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters