Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σάκης Μαυρόγιαννης: Δεν δημιουργούμε ψευδαισθήσεις, οργανώνουμε το μέλλον

Σάκης Μαυρόγιαννης: Δεν δημιουργούμε  ψε...

Συνέντευξη του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχαίας στον "Αντέννα"

Το ΠΑΣΟΚ για δεύτερη φορά στην ιστορία του περιέλαβε στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας έναν κατ’ επάγγελμα αγρότη. Ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής Σάκης Μαυρόγιαννης μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αντέννα Πάτρας 105,3», τόνισε ότι ο αγροτικός τομέας στην Αχαΐα, εξαιτίας των κλιματολογικών συνθηκών και του εδάφους, διαθέτει τεράστια δυναμική και μπορεί να αποτελέσει σημαντική διέξοδο απασχόλησης για πολλούς νέους ανθρώπους.

«Ο κόσμος δικαιολογημένα εκφράζει θυμό για την σημερινή κατάσταση στην χώρα», είπε ο κ. Μαυρόγιαννης αλλά, όπως πρόσθεσε, «ο θυμός αυτός δεν μπορεί να οδηγεί σε ακραίες αντιδράσεις και σε πολιτικές επιλογές που οδηγούν στην ενίσχυση μορφωμάτων με αντιδημοκρατικά χαρακτηριστικά».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ακόμα ότι οι οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις οδήγησαν σε αδικίες και αποδυνάμωσαν μεγάλα στρώματα του πληθυσμού. «Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας οφείλουν να στοιχηθούν πίσω από κοινούς στόχους, να βρουν πεδίο συνεννόησης και να δημιουργήσουν συνθήκες ανάκαμψης. Η κοινωνία μας βρέθηκε στα όρια της, δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται», είπε ο κ. Μαυρόγιαννης σημειώνοντας παράλληλα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έρχεται να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις αλλά να διεκδικήσει και να οργανώσει το μέλλον προτάσσοντας μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Ο κ. Μαυρόγιαννης αναφέρθηκε και στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ. «Το ψηφοδέλτιο είναι θεαματικά ανανεωμένο και αυτό δείχνει την σταθερή πεποίθηση του ΠΑΣΟΚ να δώσει λόγο και ρόλο σε νέους ανθρώπους, με διάθεση προσφοράς στα κοινά, με σημαντικές προσωπικές διαδρομές στον κοινωνικό και επαγγελματικό τους βίο».

Τέλος ο κ. Μαυρόγιαννης κάλεσε τους πολίτες της Αχαΐας στην συγκέντρωση της Παρασκευής στο Κλειστό του Απόλλωνα με ομιλητή τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. «Ας ακούσουμε όλοι μας την πολιτική πρόταση που κομίζει το ΠΑΣΟΚ. Ας την αξιολογήσουμε και ας την κρίνουμε, με αυστηρότητα αλλά και με ρεαλισμό και ύστερα ας αποφασίσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις