Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Tα εγκαίνια της 5ης Έκθεσης Εναλλακτικού Τουρισμού Activetrip - Φωτό

Πάτρα:Tα εγκαίνια της 5ης Έκθεσης Εναλλα...

Τιμήθηκαν πρόσωπα για την προσφορά τους στον τουρισμό και τον πολιτισμό

Εγκαινιάστηκε η 5η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Activetrip 2012,η οποία και φιλοξενείται στην αίθουσα Αίγλη της Veso Mare.Κατά την διάρκεια της τελετής των εγκαινίων, στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, έδωσαν το παρών φορείς της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Πάτρας.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του γραφείου της εφημερίδας Express της Πάτρας, Ανδρέας Βρης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το περιεχόμενο της έκθεσης αλλά και την προσέλευση του κοινού, τονίζοντας ότι το στοίχημα κερδήθηκε για την Πάτρα, αφού, παρά τις δυσμενείς συγκυρίες, η έκθεση πραγματοποιήθηκε και φέτος, και μάλιστα με επιτυχία.  Αυτήν την θέση εξέφρασε στον χαιρετισμό του και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της έκθεσης και το υψηλό επίπεδό της.

Στην εκδήλωση έδωσαν ακόμη το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπουρδούλης, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης του Δήμου Αιγιαλείας, Λεωνίδας Μαυρουδής, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Γιώργος Καρπής, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γ. Λαζουράς, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Γέφυρα Α.Ε., Γιάννης Φρέρης και οι πρόεδροι των δυο αχαϊκών συλλογικών οργάνων των ξενοδόχων, Νίκος Παπαλέξης και Η. Μεντζελόπουλος αντίστοιχα.  Επίσης παρέστη ο Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της τελετής, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην ανάπτυξη της περιοχής, ιδιαίτερα στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού, ο πρώην πρόξενος της Γερμανίας, Γεώργιος Αμπατζής και ο Κώστας Καλογερόπουλος, πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πάτρας.

Επίσης, την Κυριακή  στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση καλαθιού τοπικών προϊόντων σε έναν τυχερό επισκέπτη του περιπτέρου με τίτλο «Απρόσμενη Αιγιάλεια», που έχει δημιουργηθεί από τον Δήμο Αιγιαλείας.  Επίσης, στις 7:30 της Κυριακής θα εμφανιστεί και πάλι το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 9:30 την Κυριακή το βράδυ, προσφέροντας στους επισκέπτες εκπλήξεις και δώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις