Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανηγυρίζει σήμερα το Αίγιο - Γιορτάζει η Παναγία Τρυπητή

Πανηγυρίζει σήμερα το Αίγιο - Γιορτάζει ...

O Κώστας Σπηλιόπουλος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση

Ο αιγιώτης υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Κώστας Σπηλιόπουλος -ως αναμενόμενο- θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη γιορτή της Πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας Παναγίας Τρυπητής. Σίγουρη θεωρείται, βεβαίως, και η παρουσία αρκετών βουλευτών και υποψηφίων όλων των κομμάτων, όπως και των στρατιωτικών, αστυνομικών και πολιτικών αρχών του τόπου.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για σήμερα έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

8 π.μ. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία θα χοροστατήσουν: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, Κορίνθου κ. Διονύσιος, Βρεσθένης κ. Θεόκλητος και Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος. Η Θεία Λειτουργία θα αναμεταδοθεί, όπως κάθε χρόνο, ζωντανά από το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ 99,2 μέσω του Ρ/Σ της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας.

10.45 π.μ. Έναρξη πομπής της λιτάνευσης της Θαυματουργού Εικόνας της Θεοτόκου από την οδό Ζωοδόχου Πηγής έως την Πλατεία Αγίας Λαύρας, μέσω της καθιερωμένης οδού.

 

Τη Χάρη Της θα τιμήσει, όπως πάντα, άγημα του Στρατού (από το ΚΕΤΧ Πατρών), ενώ θα παιανίσουν, μεταξύ άλλων, οι Φιλαρμονικές της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος, όπως και οι Φιλαρμονικές Αιγίου, Ακράτας και Αιγείρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις