Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ένα κούκος δεν φέρνει την άνοιξη

Ένα κούκος δεν φέρνει την άνοιξη

Του Παναγιώτη Βαφέα Δημοτικού Συμβούλου

Σημεία των καιρών ή φυσική κατάληξη μιας ανορθόδοξης εξέλιξης της βούλησης των Πατριών; Το Δημοτικό Συμβούλιο πληγώνει και πληγώνεται.

Το Δημοτικό Συμβούλιο διαβάλλει και διαβάλλεται. Το Δημοτικό Συμβούλιο βυθίζει και βυθίζεται.

Σε όλα τα παραπάνω ο καθένας μπορεί να προσθέσει ότι τον εκφράζει. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα βρούμε να συμπληρώσουμε τις κατάλληλες λέξεις. Είναι λυπηρό ότι όλες οι λέξεις μόνο «βαριές», αποκαρδιωτικές και απαισιόδοξες μπορεί να είναι.

Και όλοι βέβαια στο βαρύ κλίμα της χώρας και της πόλης, με ανέργους, φτωχούς, αστέγους, ψυχικά ασθενείς, ανασφαλείς, τους πάντες με αβέβαιο το μέλλον που τους περιμένει, που μας περιμένει, οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, να πάρουμε τις πρωτοβουλίες που μπορούμε και που πρέπει, για να γίνουμε ο καθένας και «ένας κούκος που θα φέρει την άνοιξη».

Επικεφαλής παρατάξεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι και πάνω από όλα η προεδρία του Συμβουλίου πρέπει σήμερα να αφουγκραστούμε για μια φορά τουλάχιστον, χωρίς αναστολές, αν πράττουμε το σωστό και αν βοηθάμε στην εξέλιξη της πόλης, της πολύπαθης Πατρούλας μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις