Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Βράβευση διακριθέντων μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Βράβευση διακριθέντων μαθητών στο Πανελλ...

Bραβεύτηκαν οι μαθητές που κατάφεραν να διακριθούν, σε σημαντικές θέσεις στην τελική πανελλήνια κατάταξη

Στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28-3-2012, η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την Περιφερειακή Ενότητα της Αχαΐας.

Κατά τη βράβευση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, κ. Γ. Παναγιωτόπουλος, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, κ. Ε.Πιερρή, η Προϊσταμένη Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης Δ/θμιας Εκπαίδευσης κ. Σ. Χριστοπούλου, η σχολική σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ν. Αιτωλοακαρνανίας και πρώην Προϊσταμένη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Αχαΐας, κ. Μ. Μανουσάκη, ο σχολικός σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ν. Ηλείας, κ. Γ. Σιακκής, η υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Δ.Ε. Αχαΐας, κ. Γ. Μητρογιάννη, ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Πάτρας, κ. Αν. Ζαβουδάκης, ο υποδιευθυντής του 9ου ΓΕΛ Πάτρας, κ. Χρ. Πραπίγκας, οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Η. Ζάγκος και κ. Β. Βουκελάτου, καθώς και οι γονείς της μαθήτριας Παρίδη Κωνσταντίνας.

Αρχικά βραβεύτηκαν, από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, κ. Γ. Παναγιωτόπουλο, οι μαθητές που κατάφεραν να διακριθούν, σε σημαντικές θέσεις στην τελική πανελλήνια κατάταξη. Στο ομαδικό μαθητών την Αχαΐα εκπροσώπησε το ΓΕ.Λ. Δεμένικων με τους μαθητές Τομαρά Αργύρη, Παναγιώτου Στέφανο, Τόνοβ Άλεξ και Νιώτη Νικόλαο. Ενώ στα ατομικά η Αχαΐα εκπροσωπήθηκε από τους μαθητές Σπανόπουλο Στέφανο του 7ου ΕΠΑ.Λ. Πάτρας και τις μαθήτριες Πανουργιά Μαρία – Αγγελική του 1ου ΓΕ.Λ. Πάτρας, η οποία κατέκτησε τη 2η θέση στο ατομικό και στο διπλό κοριτσιών και Παρίδη Κωνσταντίνα του 9ου ΓΕ.Λ. Πάτρας που κατέκτησε την 1η θέση στο ατομικό και τη 2η στο διπλό. Οι μαθήτριες που διακρίθηκαν στις εν λόγω θέσεις θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί από 30 Μαρτίου έως 6 Απριλίου 2012 στο Cagliari της Σαρδηνίας.

Επιπρόσθετα, ο Περιφερειακός Διευθυντής συνεχάρη τους μαθητές και τους υπογράμμισε τη σημασία που έχει η διάκρισή τους για τη σχολική κοινότητα. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Η συμμετοχή και η διάκρισή σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κατάφερε να κάνει περήφανους όλους τους συμβαλλόμενους φορείς της κοινωνίας στην εκπαίδευση, αλλά κυρίως τους γονείς, τους καθηγητές και τους συμμαθητές σας. Η επιτυχία σας αποτελεί πρότυπο για τη νέα γενιά και λειτουργεί ως εφαλτήριο δημιουργικότητας και αποτελεσματικότητας για κάθε μαθητή.

Είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσετε την ίδια χαρά και στο μέλλον να σας καμαρώσουμε με τις διακρίσεις σας, τόσο σε αθλητικό, όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις μαθήτριες που με τη διάκρισή τους κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Σχολικό πρωτάθλημα στη Σαρδηνία, εκπροσωπώντας, όχι μόνο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters