Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

"Έδωσε την απάντηση στον Κώστα Σπηλιόπουλο ο Λαός"

"Έδωσε την απάντηση  στον Κώστα  Σπ...

Του Σωτήρη Καρβέλη - Γενικού Συμβούλου της ΔΑΚΕ στην ΠΟΕΔΗΝ

Πέντε μήνες μετά τις κατά φαντασία  και  καθ’ υπόδειξην   σε βάρος μου κατηγορίες του  Υφυπουργού Κώστα Σπηλιόπουλου που προήλθαν από τον  γνωστό κομματικό νάνο , ότι υπήρξα ο << Εμπνευστής >> και << διοργανωτής >>  του ξεσηκωμού του λαού της Πάτρας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, η Ιστορία επαναλήφθηκε. Αυτή τη φορά ποιος ήταν ο εμπνευστής των επεισοδίων;

Ο λαός της Αχαΐας ο τόσο πολύ αγανακτισμένος, απογοητευμένος και ταπεινωμένος, από την πολιτική και τις πρακτικές του κόμματος του έντρομου κιου Σπηλιόπουλου που δεν τόλμησε να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση της ΝΤΡΟΠΗΣ της οποίας είναι μέλος, θα του δώσει σε ένα μήνα την απάντηση που του αξίζει.  Θα τον στείλει οριστικά και αμετάκλητα στην πολιτική σύνταξη.

Η προσβολή και προς τους Ήρωες του ‘21 αλλά και η απογοήτευση στους γονείς που δεν κατάφεραν να θαυμάσουν τα  παιδιά τους  στην παρέλαση, είναι  όνειδος για την  ΚΑΤΟΧΙΚΗ Κυβέρνηση  Παπαδήμιου, στην οποία ο λαός θα δώσει την απάντησή  του. Προτιμήθηκαν χιλιάδες αστυνομικοί να κατακλείσουν χώρους της παρέλασης για να μπορέσουν  ο Παπαδήμιος και οι ημέτεροι  όπως ο κολοτούμπας Καρατζαφέρης  να την παρακολουθήσουν, αποκλείοντας τον Ελληνικό λαό.

Υ.Γ.  Για όσους πιστεύουν ότι  ούτε  επί  Χούντας  δεν  γινόντουσαν αυτά  θα πρέπει  να  γνωρίζουν ότι  η Χούντα των  Συνταγματαρχών  ωχριά  μπροστά στην ΧΟΥΝΤΑ των Παπαδήμιων-Χρυσοχοΐδηδων -Παπουτσήδων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις