Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Και επισήμως στην Εθνική Τράπεζα οι καταθέσεις των πελατών της Αχαϊκής

Και επισήμως στην Εθνική Τράπεζα οι κατα...

Ανακοίνωση πριν από λίγο

Η Εθνική Τράπεζα, με ανακοίνωση της πριν λίγο, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με την από 23.3.2012 απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία ελήφθη μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας του άρθρου 63Δ του Ν.3601/2007, ανακηρύχθηκε ανάδοχος για το σύνολο των καταθέσεων των Τραπεζών: ΑΧΑΪΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ και ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ.

Η Εθνική Τράπεζα αναλαμβάνει μόνο τις καταθέσεις των εν λόγω τραπεζών και κανένα άλλο στοιχείο του ενεργητικού ή του παθητικού τους.

Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, οι καταθέσεις αυτές θα μεταφερθούν στην Εθνική Τράπεζα. Οι διαδικασίες μεταφοράς περιλαμβάνουν ένα σύνθετο έργο παραγωγής και αποστολής ηλεκτρονικών αρχείων από τις συνεταιριστικές τράπεζες και ενσωμάτωσή τους στα αρχεία της Εθνικής Τράπεζας.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, η Εθνική Τράπεζα, θα ενημερώσει τους δικαιούχους των λογαριασμών αυτών για την ημερομηνία έναρξης εξυπηρέτησης των λογαριασμών τους από τα καταστήματά της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά