Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αθ. Παπαδόπουλος: Ο Βενιζέλος να εγγυηθεί την ανανέωση του πολιτικού συστήματος

Αθ. Παπαδόπουλος: Ο Βενιζέλος να εγγυηθε...

Τι ζητά ο βουλευτής Αχαίας του ΠΑΣΟΚ από το νέο πρόεδρο του κόμματος

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, ο Αχαιός βουλευτής του κόμματος, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, δήλωσε:

«Η χώρα μας κέρδισε πρόσφατα την τελευταία πίστωση χρόνου για να ξεφύγει από την οικονομική περιδίνηση. Αυτό καθιστά επιτακτική την ανάγκη ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας και αντιμετώπισης των μεγάλων προβλημάτων, όπως η ύφεση, η ανεργία και η ανέχεια, στην οποία έχει οδηγηθεί μεγάλο μέρος των ελληνικών νοικοκυριών. Συνάμα, καθιστά επιτακτική την ανάγκη εφαρμογής ολοκληρωμένων μεταρρυθμίσεων και ενός συγκροτημένου σχεδίου ανάπτυξης, για την αναγέννηση της πατρίδας μας.

Η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο οφείλει αμέσως μετά το πέρας των εσωκομματικών διαδικασιών να εγγυηθεί παράλληλα την ανανέωση του πολιτικού συστήματος και να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στο λαό. Το κίνημα μας περνά τη δυσκολότερη φάση της ιστορικής του πορείας και αναμετράται με την πραγματικότητα που δημιούργησαν τα λάθη πολλών ετών, τα οποία και οδήγησαν την ελληνική κοινωνία σε μια πρωτόγνωρη δοκιμασία.

Οφείλουμε να απευθυνθούμε στην κοινωνία με καθαρές κουβέντες, ανανεωμένοι, πιο σύγχρονοι και πιο μαχητικοί. Να κοιτάξουμε στα μάτια τους Έλληνες πολίτες, να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να αποκαταστήσουμε την αμοιβαία εμπιστοσύνη με το λαό, δίνοντας προοπτική στον τόπο μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις