Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πατάτες, λάδι και κρασί χωρίς μεσάζοντες με πρωτοβουλία Εργατικού και Δήμου

Πάτρα: Πατάτες, λάδι και κρασί χωρίς μεσ...

Ξεκινά από σήμερα η εκδήλωση ενδιαφέροντος των καταναλωτών

Τη δυνατότητα αγοράς βασικών καταναλωτικών αγαθών σε χαμηλές τιμές θα έχουν οι δημότες της Πάτρας. Η αρχή θα γίνει με την πατάτα, το λάδι και το κρασί, ενώ στις προθέσεις των διοργανωτών της πρωτοβουλίας είναι να ακολουθήσουν και άλλα προϊόντα.

Η πατάτα που θα διατεθεί είναι από τους παραγωγούς του Νευροκοπίου, ενώ το λάδι και το κρασί από τους ντόπιους παραγωγούς, μέσω του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πατρών.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, όπου ανακοινώνεται η συνεργασία μεταξύ του Συνδικαλιστικού Φορέα και του Δήμου Πατρέων, οι οποίοι ανάλαβαν τη σχετική πρωτοβουλία, η οποία έχει σκοπό να φτάσουν στον καταναλωτή ποιοτικά και φθηνά προϊόντα, χωρίς μεσάζοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες έχουν τρεις τρόπους για να κάνουν τις παραγγελίες τους:

Μέσω ίντερνετ στην διεύθυνση [email protected], όπου ηλεκτρονικά θα συμπληρώνουν τη φόρμα παραγγελίας.

Μέσω της Αντιδημαρχίας Υγείας και Πρόνοιας (Κανάρη 44).

Μέσω ειδικού περιπτέρου που θα στηθεί στην πλατεία Γεωργίου από την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού.

Η διάθεση των προϊόντων, θα γίνει μόλις συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ποσότητας από σημείο που θα ανακοινωθεί εν καιρώ.

Να σημειωθεί ότι τα προς διάθεση προϊόντα είναι τυποιημένα και πιστοποιημένα για την ποιότητά τους, ενώ για την αγοροπωλησία θα εκδοθούν όλα τα νόμιμα παραστατικά και αποδείξεις.

Μιλώντας στο thebest.gr ο αντιδήμαρχος Υγείας Χαράλαμπος Στανίτσας, τόνισε ότι ο Δήμος αποφάσισε να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία συναισθανόμενος την οικονομική κατάσταση των δημοτών, οι οποίοι πλήττονται από την κρίση. Συμπλήρωσε δε, ότι στόχος της πρωτοβουλίας δεν είναι να πληγούν τα σούπερ μάρκετ, αλλά να ωφεληθούν οι καταναλωτές και οι παραγωγοί.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις