Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

"Ο λαός θα παγώσει τα χαμόγελα των ξιπασμένων ξενόδουλων υποτακτικών"

"Ο λαός θα παγώσει τα χαμόγελα των ...

του Γιάννη Γκόβα

"Tο πολιτικό σύστημα της χώρας καταρρέει και προσπαθεί επενδύοντας στο φόβο και την ανασφάλεια των πολιτών να παραμείνει στην εξουσία (με την παρά φύσιν μορφή του) έτσι ώστε να ικανοποιήσει ακόμη περισσότερο (χωρίς ίχνος αναστολών τις εντολές των υπερεθνικών κέντρων που μεθοδεύουν την διάλυση της χώρας μας και την υποδούλωση του λαού μας στην δικτατορία του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ.

Αφού έβαψαν με μαύρο χρώμα τα όνειρα της νιότης, αφού εξαθλιώνουν κάθε μέρα πιο πολύ όσους εργαζόμενους απέμειναν (εργαζόμενοι με όρους γαλέρας - χωρίς συλ. συμβάσεις και κοινωνικά δικαιώματα), αφού ταπείνωσαν τα περήφανα γειρατιά (τώρα και με τις ρήτρες θανάτου) επιχειρούν με αφελείς και βολεμένους διαπλεκόμενους (κρατικοδίαιτους θαμώνες των "εθνικών τους συμβουλίων") να διατηρήσουν τα ..."κεκτημένα" τους.

Γι αυτό και τα άθλια κουφάρια που αποτελούν το πάλαι ποτέ κραταιό και ελπιδοφόρο ΠΑΣΟΚ χειροκροτούσαν ασταμάτητα τους εξευτελισμένους αρχηγίσκους τους, υποτελείς των ξένων συμφερόντων, δείχνοντας με το τρόπο τους το ταξικό τους μίσος στον κόσμο της μισθωτής εργασίας, και προσφέροντας παράλληλα την τυφλή υποταγή τους στα ξένα κελεύσματα.Ένα γεροντάκι - έστω και με ανορθόδοξο τρόπο - βρέθηκε για να εκφράσει την οργή και τον αποτροπιασμό του λαού μας σε όλους αυτούς , που μετέτρεψαν ένα λαικό κίνημα ελπίδας και ανατροπών σε άντρο πολιτικών βαρβάρων,που μισούν την κοινωνία,συκοφαντούν τους κοινωνικούς αγώνες ,και εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία την αυταρχικότητά τους (με σύμμαχό της το παρακράτος).

Έχοντας εκπληρώσει την αποστολή που του ανετέθη (στα πλαίσια της .... "παγκόσμιας διακυβέρνησης" ) και έχοντας προφανώς διασφαλίσει και το ακαταδίωκτο ο ΓΑΠ παραδίδει τα εναπομείναντα ρετάλια στον Βενιζέλο για να συνεχίσει με τον Σαμαρά-Βορίδη να αποτελούν τους ηρακλειδείς της τρόικας.Η αλαζονία και ο αμοραλισμός της ξιπασιάς τον κάνουν να πιστεύει ότι θα υπάρξει συνέχεια.Όμως η επερχόμενη λαική θύελλα θα σαρώσει τα άθλια σχέδιά τους, με τα τα μνημόνια , τα μεσοπρόθεσμακαι θα ακυρώσει τις συμβάσεις τους που δένουν χειροπόδαρα τη χώρα με τα PSI τους (με νέα δάνεια και Αγγλικό δίκαιο),θα αποκαταστήσει το υποθηκευμένο μέλλον,θα επαναφέρει τη δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή,την δικαιοσύνη , την ελπίδα και το χαμόγελο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις