Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Φθηνή πατάτα μεν από το Νευροκόπι δε - Οι ντόπιοι "φοβούνται να διαθέσουν το προϊόν τους εντός του νομού"

Αχαΐα: Φθηνή πατάτα μεν από το Νευροκόπι...

Τι αναφέρουν οι Λαϊκές Συνελεύσεις Πάτρας

"Μετά από επαφή με παραγωγούς που είχαμε από την περιοχή μας για να προμηθευτούμε πατάτα απ’ ευθείας απ’ τον παραγωγό και σε λογική τιμή, διαπιστώσαμε πως δεν είναι εφικτό αυτό για τους εξής λόγους:

1) Φοβούνται να διαθέσουν το προϊόν τους εντός του νομού γιατί τους απειλούν οι μεγάλες τοπικές αλυσίδες πως θα τους βγάλουν εκτός αγοράς


2) Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ποσότητα πατάτας αδιάθετης. Στην περιοχή μας, τώρα ξεκινά η συγκομιδή της πρώιμης, με αποτέλεσμα οι τιμές να είναι υψηλές. Καλύτερη περίοδος για την περιοχή μας ο Οκτώβριος


3) Ορισμένοι παραγωγοί θέλουν να επωφεληθούν περισσότερο και να έχουν αυτοί πέραν του δικού τους ποσοστού κέρδους, ποσοστό του μεσάζοντα και του λιανοπωλητή.


Έτσι ήρθαμε σε επαφή με παραγωγούς από την περιοχή Νευροκοπίου Δράμας. Βρήκαμε πιστοποιημένους παραγωγούς που μπορούν να διαθέσουν στην περιοχή μας πατάτα Νευροκοπίου σε συσκευασία 15 κιλών & 30 κιλών αντί του ποσού των 5,00€ και 10,00€ αντίστοιχα (συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών).

Οπότε, όποιος θέλει μπορεί να βάζει παραγγελία στέλνοντας ένα email στην παρακάτω διεύθυνση: [email protected] δίνοντας όνομα, τηλέφωνο και πόσα σακιά των 15 ή των 30 κιλών θέλει. Ή μπορεί να επικοινωνήσει με τα παρακάτω τηλέφωνα: 6942559415 & 6945866861. Τελευταία ημερομηνία παραγγελίας είναι η Κυριακή 18-03-2012.

Αμέσως μετά, ο παραγωγός θα έρθει στην Πάτρα για τη διανομή του προϊόντος, με την παραλαβή του θα γίνεται και η πληρωμή.Προσεχώς θα υπάρχει ενημέρωση για ρύζι, όσπρια, άλευρα και πιθανόν για «αμνοερίφια» για το Πάσχα.
Καλή αρχή να έχουμε…."

 

ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις