Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπό πολιορκία παραμένει το Νοσοκομείο Καρύστου -Από την πίσω πόρτα φυγαδεύτηκε ο διοικητής

Υπό πολιορκία παραμένει το Νοσοκομείο Κα...

"Το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και δεν πρόκειται να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του" αναφέρει το Υπουργείο Υγείας

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Καρύστου στην ενδεχόμενη διοικητική ενοποίηση του νοσοκομείου τους με το νοσοκομείο της Χαλκίδας. Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει έκρυθμη ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα σε αυτό αφού είχε εγκλωβιστεί στο γραφείο του.

Το Υπουργείο Υγείας αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι "Το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και δεν πρόκειται να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του. Συνεπώς όσοι δημιουργούν προβλήματα δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτές τις ώρες η χώρα χρειάζεται ηρεμία".

Οι κάτοικοι υποστηρίζουν πως η συνένωση συνεπάγεται υποβάθμιση του νοσοκομείου σε κέντρο Υγείας ενώ ο Υπουργός Υγείας Αντρέας Λοβέρδος διαβεβαίωσε χθες μιλώντας στο δελτίο του Mega πως το νοσοκομείου δεν θα υποβαθμιστεί.

Oι κάτοικοι που παραμένουν έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα διαψεύδουν πως ξυλοκόπησαν το διοικητή και ζητούν άμεση επίλυση του ζητήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις