Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στο Δημοτικό Συμβούλιο απόψε το κλείσιμο της Coca Cola

Πάτρα: Στο Δημοτικό Συμβούλιο απόψε το κ...

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε το πρωί με τους εργαζόμενους

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου φέρνει, εκτός ημερήσιας διάταξης, ο Δήμαρχος Πατρέων, κ. Γιάννης Δημαράς, το μείζον θέμα που έχει προκύψει για τους εργαζόμενους  στην «Coca Cola 3 Ε» στην Πάτρα, μετά την απόφαση της διοίκησης της επιχείρησης να μεταφέρει τις γραμμές παραγωγής της στο Βόλο, στο Σχηματάρι και στο Ηράκλειο. Με αυτή την απόφαση, το εργοστάσιο της Πάτρας πρόκειται να μετατραπεί και να λειτουργήσει ως αποθηκευτικός χώρος της εταιρείας.

Ο κ. Γιάννης Δημαράς, επισκέφτηκε σήμερα (Τετάρτη) το μεσημέρι το εργοστάσιο της Coca Cola και είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Σωματείου των εργαζομένων καθώς και με τη διεύθυνση του εργοστασίου και συζήτησε για το πρόβλημα.

Ο Δήμαρχος τόνισε στην εκπρόσωπο της εταιρείας ότι  η Coca Cola οφείλει να επανεξετάσει την απόφασή της για την μεταφορά της γραμμής παραγωγής της από την Πάτρα, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη μονάδα είναι παραγωγική και με το κλείσιμό της θα επιφέρει πλήγματα όχι μόνο στους εργαζόμενους σε αυτή, αλλά και σε πολλούς ακόμη επαγγελματίες που συνεργάζονται με την εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση δε, ο κ. Δημαράς ζήτησε τη διασφάλιση των 27 εργαζομένων στο εργοστάσιο της Πάτρας.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν στο Δήμαρχο την αγωνία τους και την ανησυχία τους για το εργασιακό τους μέλλον.

Διαβάστε ακόμη:

Πάτρα: Αποφασισμένοι για δυναμικές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην Coca Cola

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις