Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πρωταθλήτρια της ΕΣΧΠ στους έφηβους, η ομάδα των Ελπίδων

Πρωταθλήτρια της ΕΣΧΠ στους έφηβους, η ο...

Ομαδικό πνεύμα και μαχητικότητα

Πρωταθλήτρια ομάδα εφήβων της ΕΣΧ Πελλοπονήσου  2011-12 και για δεύτερη φορά αναδείχθηκε η ομάδα των Ελπίδων μετά από σειρά αγώνων που έδωσε εναντίον του Πήγασου Αιγίου.
Οι νεαροί αθλητές παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω μαθημάτων και την δικαιολογημένη έλλειψη προπονήσεων έπαιξαν με ομαδικό πνεύμα και μαχητικότητα και κατάφεραν να αποδείξουν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Τα μέλη της εφηβικής ομάδας ακολουθούν την πορεία που έχει χαράξει μαζί τους ο προπονητής τους τα τελευταία 6 χρόνια και μέσα από τον μακροχρόνιο σχεδιασμό που έχει καταστρώσει το προπονητικό τιμ των Ελπίδων αποτελούν το φυτώριο που σε λίγο θα συμπληρώσει την ομάδα των ανδρών που αγωνίζεται στην Α2.

Ο Στάθης Μπουρδόπουλος τόνισε ότι τους αξίζουν συγχαρητήρια ανεξάρτητα από την επιτυχία ή το σκορ, όπως και στα παιδιά του Πήγασου, αφού μέσα από τις συμπληγάδες πέτρες του εκπαιδευτικού μας συστήματος κατάφεραν να διευθετήσουν σε ένα βαθμό τις μαθητικές υποχρεώσεις τους και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Φυσικό είναι, συμπλήρωσε, να μην μπορούν όλοι να παρευρίσκονταισε κάθε αγώνα, παρ΄ ότι και οι γονείς θα το ήθελαν, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται στο κρίσιμο στάδιο πριν τις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Επίσης και το μυαλό δεν είναι εύκολο να προσανατολισθεί στην αγωνιστική κατάσταση του παιχνιδιού όταν προηγουμένως βρίσκεται συγκεντρωμένο στα κρίσιμα μαθήματα.

Μεγάλο θετικό αντίκτυπο για την ομάδα των Ελπίδων έχει η ένταξη ήδη από φέτος 4 αθλητών του εφηβικού στις τάξεις του ανδρικού τμήματος.
Οι αθλητές Μυρουγιάννης Γιώργος, Γραμματίκας Κώστας, Καλούδης Βύρωνας και Φελούρης Ορφέας έχουν ήδη λάβει μέρος σε αφώνες της Α2 όπου ανταποκρίθηκαν επιτυχώς στην εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο Ανδρέας Καραβέλας.
Όλοι οι αθλητές θα συμπεριληφθούν φυσικά στο νέο πρόγραμμα προετοιμασίας το ερχόμενο καλοκαίρι.


Από εδώ και εξής, βέβαια, θα είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων αφού δεν απομένει χρόνος ελεύθερος και οι εξετάσεις πλησιάζουν.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες του τον Γιώργο Γραμματίκα φυσιοθεραπευτή και πατέρα δύο εφήβων αθλητών και συγχαίρει με την σειρά του τους αθλητές – μαθητές του τμήματος ευχόμενο προς αυτούς  καλή δύναμη και επιτυχία στις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters