Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Αποκτά πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο η Οβρυά

Πάτρα: Αποκτά πολυδύναμο περιφερειακό ια...

Θα υπάγεται στο Κ.Υ. Χαλανδρίτσας

Εγκρίθηκε με ομόφωνη απόφαση από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η σύσταση Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Οβρυάς στην Δημοτική Ενότητα Μεσσάτιδος του Δήμου Πατρέων, το οποίο θα υπάγεται στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας του Γ.Ν. Πατρών. Το Ιατρείο θα λειτουργεί με δύο γιατρούς καθημερινά και θα εξυπηρετεί παράλληλα και τις υπόλοιπες κοινότητες της Μεσσάτιδας.

Το θέμα θα έρθει  για συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο για την έγκριση και παραχώρηση κατάλληλου χώρου για την στέγαση του.

Ο βοηθός Δημάρχου κ. Χαράλαμπος Καρκούλιας δήλωσε:

«Η υγεία είναι δημόσιο αγαθό και άρα σε περιόδους οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, οφείλουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη, διευκολύνοντάς του την πρόσβαση στην υγεία. Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας αποτελεί σημαντική παράμετρος στη βελτίωση του επιπέδου υγείας του πληθυσμού στοχεύοντας στην πρόληψη, την περίθαλψη και την αποκατάσταση των ασθενών, ειδικά των ηλικιωμένων που εμφανίζουν πολλές ανάγκες για πολυεπίπεδη ιατρική φροντίδα. Με την ίδρυση του Πολυδύναμου Ιατρείου ικανοποιείται ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Οβρυάς, αλλά και γενικότερα της Μεσσάτιδας, που έρχεται να καλύψει σημαντικές υγειονομικές ανάγκες στον τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being