Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ελπίδες Πάτρας: Πάει για Τετάρτη η αναμέτρηση με Παράδεισο

Ελπίδες Πάτρας: Πάει για Τετάρτη η αναμέ...

Καραβέλας: "Υψηλός βαθμός δυσκολίας, ωστόσο στοχεύουμε στη νίκη"

Αυτό το Σαββατοκύριακο εκτός εξαιρετικού απροόπτου οι Ελπίδες Πάτρας δεν αναμένεται να έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων που θα γίνουν στην πόλη μας. Έτσι όλοι στην πατρινή ομάδα θα στρέψουν το βλέμμα της μετά το εορταστικό διήμερο στον αγώνα με τον Παράδεισο Αμαρουσίου, την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται στην ίδια θέση με αυτή του συγκροτήματος του Ανδρέα Καραβέλα, η οποίας έχει στην σύνθεση της δύο παίκτες Α1 Εθνικής από τον Δούκα, καθώς και γεμάτο ρόστερ από έμπειρους παίκτες.

"Στόχος μας είναι η νίκη όσο και να μην φαντάζει εφικτό, όλοι πρέπει να καταλάβουμε τον βαθμό δυσκολίας αυτού του παιχνιδιού. Μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα εφόσον υπερβούμε τους εαυτούς μας να παλέψουμε για την νίκη, διότι μας περιμένει ένας δεύτερος γύρος γολγοθάς.

Στο σύνολό μας έχουμε νεανική ομάδα και αυτό που μου αρέσει είναι το δέσιμο μεταξύ των νεαρών και πιο έμπειρων παικτών οι οποίοι προσπαθούν να ανταποκριθούν, αν και ερασιτέχνες, στο μοντέρνο χάντμπολ που προσπαθούμε να παίξουμε μέσα από την προπονητική και θεωρητική εφαρμογή αυτών που προσπαθώ να τους μεταφέρω, μαζί με τους συνεργάτες μου" τόνισε ο Ανδρέας Καραβέλας και πρόσθεσε: "Είμαι αισιόδοξος και το  μέλλον θα δείξει αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε με τις κατάλληλες κινήσεις που προσπαθούμε όλοι στην ομάδα να κάνουμε παρά τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters