Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Μαυροδάφνης Πατρών από την Πατραϊκή Οινοποιία

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Μαυροδ...

Η εκδήλωση έγινε στο Due Piani

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που οργανώθηκε τo βράδυ της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου στο δημοφιλές wine bar – restaurant «DUE PIANI», με σκοπό την παρουσίαση της φετινής καρναβαλικής ετικέτας της Μαυροδάφνης Πατρών από την Πατραϊκή Οινοποιία.

Η φετινή ετικέτα, εμπνευσμένη από τον «Αρλεκίνο», τον γνωστό μίμο και γελωτοποιό με τα πολύχρωμα, μπαλωμένα ρούχα και την μάσκα, που σκορπάει την χαρά και το γέλιο με τα ακροβατικά και τα αστεία του, έκλεψε την παράσταση αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια για την καλλιτεχνική απεικόνιση του θέματος αλλά και του μηνύματος που δίνει.
Η Πατραϊκή, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς Μαυροδάφνης Πατρών (Ονομασία Προέλευσης Ελεγχόμενη), θέλοντας και φέτος να συμβάλλει στο κέφι, στη χαρά, στο ξεφάντωμα και ανεμελιά αυτής της περιόδου επέλεξε αυτό το θέμα ετικέτας για να στείλει το μήνυμα ότι δεν χρειάζονται λεφτά για να γελάμε, αρκεί ένας αστείος λόγος και καλή διάθεση.

Η εκδήλωση της παρουσίασης έτυχε της εξαιρετικής αποδοχής του κόσμου ο οποίος γέμισε το χώρο και πέρασε μία όμορφη βραδιά με άφθονη μαυροδάφνη, πολύ χρώμα και ευχάριστη μουσική. Τα σχόλια για τη γεύση και την ποιότητα του κρασιού ήταν άριστα, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις διακρίσεις που έχει αποσπάσει η Μαυροδάφνη της Πατραϊκής Οινοποιίας σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Η συλλεκτική Μαυροδάφνη Πατρών διατίθεται στο πρατήριο της Πατραϊκής Οινοποιίας (Ανθείας 38) αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View