Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καταγγέλλουν έλλειψη κάδων απορριμμάτων σε αρκετά σημεία της ΒΙΠΕ Πατρών

Καταγγέλλουν έλλειψη κάδων απορριμμάτων ...

Επιστολή του ΣΕΒΙΠΕ στο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλο

Το Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΑ απέστειλε επιστολή στο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο για το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στη ΒΙΠΕ Πατρών. Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Αξιότιμε  Δήμαρχε
Στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας και συνεργασίας μας, για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων που ανακύπτουν σε σχέση με την λειτουργία της ΒΙΠΕ Πατρών και των αρμοδιοτήτων που έχει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, επανερχόμεθα για να σας ενημερώσουμε για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Σας είναι γνωστές οι κατά καιρούς παρατηρήσεις και προτάσεις του Συνδέσμου μας για τα θέματα διαχείρισης των απορριμμάτων στη ΒΙΠΕ Πατρών, όπως προκύπτουν μέσα από τις ανταποδοτικές υπηρεσίες που οφείλει να παρέχει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στους εγκατεστημένους της ΒΙ.ΠΕ., βάσει των δημοτικών τελών που πληρώνουν.

Το τελευταίο διάστημα ο Σύνδεσμος έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων από μέλη του για την έλλειψη κάδων απορριμμάτων σε αρκετά σημεία της ΒΙΠΕ Πατρών. Αυτή η έλλειψη έχει ως αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη ρήψη απορριμμάτων από διερχόμενους και την επιβάρυνση της εικόνας και των συνθηκών λειτουργίας της ΒΙΠΕ Πατρών.

Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να σας υποβάλλουμε το αίτημα της επείγουσας συνάντησης μαζί σας, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά αυτά τα προβλήματα και να καταθέσουμε τις προτάσεις του Συνδέσμου στο πλαίσιο της διαμόρφωσης ενός επιχειρησιακού σχεδίου αποκομιδής των κοινών και ανακυκλούμενων απορριμμάτων από την ΒΙΠΕ Πατρών.

Ευελπιστούμε άμεσα στην ανταπόκρισή σας στο αίτημα που σας υποβάλλουμε για να συμβάλλουμε όλοι μαζί δημιουργικά προς την κατεύθυνση της επίλυσης ενός προβλήματος που θα αναβαθμίσει την εικόνα και τη λειτουργία της ΒΙΠΕ Πατρών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις