Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έκοψαν την πίτα τους τα s/m ΚΡΟΝΟΣ - Υποδέχτηκαν 300 άτομα προσωπικό στη "Πολιτεία"

Έκοψαν την πίτα τους τα s/m ΚΡΟΝΟΣ - Υπο...

1000 μειωμένες τιμές και 2 νέα καταστήματα μέσα στο 2012 τα πλάνα της εταιρίας!

Την  Κυριακή 29-1-2012 στον πολυχώρο «Πολιτεία», πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας της αλυσίδας s/m ΚΡΟΝΟΣ Ν. ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ Α.Ε.Β.Ε. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρίας, καθώς και αρκετοί πολιτικοί, πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και στελέχη των τοπικών ΜΜΕ.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος κ. Νίκος Καρακίτσος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κ. Σπαλιάρα Βασίλη και κ. Γιώργο και Φοίβο Καρακίτσο. Πριν την κοπή της πίτας έγιναν ομιλίες από τα στελέχη τη εταιρίας (κ. Στάθη Σπαλιάρα Διευθυντή Προσωπικού, κ. Βασίλη Βουκελάτο Διευθυντή Ποιότητας και κ. Σπύρο Σταυρούλια Διευθυντή Πωλήσεων) και μια ιστορική αναδρομή της εταιρίας από το κ. Φοίβο Καρακίτσο με κύριες αναφορές στη ΧΕΛΜΟΣ, στη παρεχόμενη ποιότητα και στα ανταποδοτικά οφέλη του ομίλου για την περιοχή όπως και αρκετά ενδιαφέροντα οικονομικά στοιχεία για τον όμιλο και για τον κλάδο των τροφίμων γενικότερα. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε από τα στελέχη της εταιρίας στην ενέργεια μείωσης τιμών σε 1000 βασικά προϊόντα, η οποία όπως δήλωσε και ο κ. Καρακίτσος σηματοδοτεί την ανάπτυξη της εταιρίας.

«Εμείς σαν εταιρία σταθήκαμε δίπλα στους πελάτες μας το 2011 σε μια δύσκολη χρονιά, με την ενέργεια «500 μειωμένες τιμές» με μείωση τιμών σε βασικά προϊόντα.

Στόχος της διετίας για εμάς ήταν να γίνουμε η ανταγωνιστικότερη αλυσίδα της Πελοποννήσου. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν για το 2012 αυξάνουμε τα προϊόντα μειωμένης τιμής από «500» σε «1000», τα οποία σήμερα είναι ήδη 1.200 προϊόντα (τα προϊόντα αναγράφονται αναλυτικά και στο site της εταιρίας www.smkronos.gr) φέρνοντας ουσιαστικά τις τιμές σε επίπεδα προ 2ετίας. Με αυτό τον τρόπο βοηθάμε αλλά και ανταποδίδουμε, στις οικογένειες οι οποίες δυσκολεύονται σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη εποχή.»

Ο κ. Καρακίτσος επιπλέον ανέφερε και τα πλάνα ανάπτυξης της εταιρίας, η οποία με 2 νέα καταστήματα μέσα στο 2012 και συνολικό δίκτυο 18 καταστημάτων, γίνεται η μεγαλύτερη αλυσίδα super market της Πελοποννήσου.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ομίλου, ο κ. Νίκος Καρακίτσος, εκτός από τις ευχές για υγεία και δύναμη, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους εργαζομένους για την επιτυχία τους να κάνουν τα καταστήματα ΚΡΟΝΟΣ πρότυπα ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ με την ευχή να συνεχίσουν, τονίζοντας ότι κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας, είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε η στήριξη των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ – ΤΟΠΙΚΩΝ επιχειρήσεων και προϊόντων.

Βραβεία δόθηκαν στον κ. Σπαλιάρα Βασίλη για την συνεχή και αδιάκοπη συνεργασία 35 ετών όπως επίσης και στην εταιρία ΧΕΛΜΟΣ για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της τα οποία δίνουν συγκριτικό πλεονέκτημα στα s/m ΚΡΟΝΟΣ. Τα δύο φλουριά  που το καθένα αντιστοιχούσε σε μία χρυσή λίρα κέρδισαν εργαζόμενοι της εταιρείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View