Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεργασία Δήμου - Περιφέρειας για την αρωγή των οικονομικά αδυνάμων

Πάτρα: Συνεργασία Δήμου - Περιφέρειας γι...

Σύσκεψη το πρωί στο Δημαρχείο της Πάτρας

Σύσκεψη με αντικείμενο την συνεργασία του Δήμου Πατρέων με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και υποστήριξης των σχετικών δομών που έχουν δημιουργηθεί στον Δήμο, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, υπό την προεδρία της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, ΜΚΟ, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Μαρίας Ανδρικοπούλου –Ρούβαλη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών
Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Αντιδημάρχος Υγείας και Πρόνοιας κ. Χαράλαμπος Στανίτσας και ο Προέδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κ. Θεοχάρης Μασσαράς.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε η υπογραφή σχετικής προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ Δήμου Πατρέων και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, δεδομένου ότι η Περιφέρεια προτίθεται να ενισχύσει οικονομικά τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Δηλαδή, την Τράπεζα Τροφίμων, τα Δημοτικά Ιατρεία και το υπό σύσταση Κοινωνικό Φαρμακείο, καθώς επίσης και την Δημοτική Ιματιοθήκη.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα κι εκείνο που συμφωνήθηκε στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά περίοδο που διανύουν η Πάτρα και οι πολίτες της, είναι ότι η υποστήριξη των κοινωνικών δράσεων, είναι αναγκαία να γίνεται από όλους τους βαθμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις