Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκίνηση απο το θάνατο του Κώστα Κουτσούγερα

Πάτρα: Συγκίνηση απο το θάνατο του Κώστα...

Έφυγε ύστερα απο διετή μάχη με την επάρατη νόσο

Συγκίνηση έχει προκαλέσει σε όλη την Πάτρα το άγγελμα του θανάτου του Κώστα Κουτσούγερα, ενός από τους σημαντικότερους ανθρώπους του αθλητισμού στην περιοχή. Η οικογένεια του στίβου σε Πανελλαδικό επίπεδο και ο αγαπημένος του σύλλογος ,η ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ πενθούν σήμερα για την απώλεια του αγαπητού Κυρ Κώστα  Το ιδρυτικό στέλεχος των «πορτοκαλί» και αντιπρόεδρος του συλλόγου της Ολυμπιάδας έχασε τη δίχρονη μάχη με την επάρατο νόσο, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και ανθρώπους του αθλητισμού.

Η Ολυμπιάδα, στην οποία ο Κώστας Κουτσούγερας ήταν μέλος από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, έχοντας διατελέσει σε διάφορα πόστα σε όλα τα τμήματα των «πορτοκαλί» (μπάσκετ, βόλεϊ, στίβος), εξέδωσε ψήφισμα για τον θάνατο του, ενώ το ίδιο έπραξε και το Δ.Σ. της Ενωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, στο οποίο ο Κ. Κουτσούγερας ήταν επίσης μέλος.

Το ψήφισμα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου έχει ως εξής: «Ο Κωνσταντίνος Κουτσούγερας υπήρξε ένας άξιος, συνεπής και πιστός εργάτης του Αθλητισμού και ειδικότερα του Στίβου, ένας ανιδιοτελής μαχητής των ιδεών και των αξιών του, που τον αγάπησε και τον υπηρέτησε με πάθος για πενήντα χρόνια και σε εποχές δύσκολες, σφραγίζοντας με το έργο του την τοπική φυσιογνωμία του. Διεισδυτικός, δυναμικός και ιδιαίτερα διεκδικητικός, ασυμβίβαστος, με κριτική πάντα ματιά και προσέγγιση και με ειλικρινή διάθεση προσφοράς, ο Κωνσταντίνος Κουτσούγερας, ήταν αποδεκτός από όλους τους ανθρώπους του Αθλητικού χώρου, ανεξάρτητα Σωματειακής ή άλλης προτίμησης και κατάφερε να ενώσει διαφορετικές δυνάμεις παράγοντας μέσα από τον τρόπο δράσης του, την πορεία του, τις αγωνίες και τα οράματα του τεράστιο αθλητικό έργο, ωφέλιμο για την Πάτρα και τη Νεολαία της. Η απουσία του είναι μια μεγάλη απώλεια για τον Αθλητισμό, μια μεγάλη απώλεια για την Πάτρα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις