Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Εμπορικός και Επαγγελματοβιοτεχνικός Σύλλογος Δύμης "Ο Ερμής" ενάντια στο χαράτσι

Ο Εμπορικός και Επαγγελματοβιοτεχνικός Σ...

"Η ένταση των αντιδράσεων και των δράσεων θα είναι ευθέως ανάλογες της αυταρχικότητας των προκλήσεων"

Ο Εμπορικός και Επαγγελματοβιοτεχνικός Σύλλογος Δύμης "Ο Ερμής" απέστειλε Δελτίο Τύπου όπου εκφράζει την αντίθεσή του στα χαράτσια της ΔΕΗ. Το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

"Ο Σύλλογός μας με ξεκάθαρο τρόπο από την πρώτη στιγμή, έχει πάρει θέση εναντία στο χαράτσι της ΔΕΗ. Πρωτοστάτησε μαζί με  άλλους φορείς του νομού προκειμένου να υπάρξει αντίδραση σε αυτό το άδικο και αντιλαϊκό μέτρο. Συμμετείχε σε όλες τις πρωτοβουλίες φορέων στο νομό, καθώς και σε όλες τις λαϊκές συνελεύσεις  που έγιναν για το σκοπό αυτό στην πόλη μας. Έλαβε μέρος  στις συμβολικές καταλήψεις που έγιναν στο υποκατάστημα της ΔΕΗ, ενώ με πρωτοβουλία του έφερε το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου η αντίδραση να πάρει πανδημοτικό χαρακτήρα, ζητώντας από τον Δήμο να στηρίξει τους δημότες του.

Ο Σύλλογός μας μπροστά στην εικόνα των κλειστών μαγαζιών, των παγωμένων από θέρμανση σπιτιών, των συναδέλφων που πτωχεύουν και τους χειμαζόμενους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας που αδυνατούν να εξασφαλίσουν έστω και τα στοιχειώδη της καθημερινής διαβίωσης, συνεχίζει τον αγώνα αυτό.

Καλούμε τους συναδέλφους και τους δημότες  που  δεν θέλουν να υποκύψουν σε εκβιασμούς και φοροληστρικές αυταρχικότητες να καταθέσουν τις εξοφλητικές τους αποδείξεις για τα ποσά που αφορούν τον λογαριασμό του ρεύματος, τα δημοτικά τέλη και την ΕΡΤ, εξαιρούμενου του χαρατσιού (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), στα γραφεία του συλλόγου  προκειμένου ο σύλλογός μας  να  στείλει εξώδικη δήλωση, πρόσκληση και διαμαρτυρία  προς την ΔΕΗ σε πιθανή προσπάθεια διακοπής από μέρους της.

Για το λόγο αυτό,η επικοινωνία με το σύλλογο μπορεί να γίνεται στα τηλέφωνα 6978185371 και 6944432120.

Καλούμε κάθε συνάδελφο, κάθε δημότη και όλους τους φορείς της πόλης σε επαγρύπνηση  και  συντονισμό των δράσεων προκειμένου να αποτραπεί κάθε προσπάθεια διακοπής του ηλεκτρικού από την ΔΕΗ.Τέλος δηλώνουμε πως η κλιμάκωση και η ένταση των αντιδράσεων και των δράσεων θα είναι ευθέως ανάλογες της αυταρχικότητας των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις