Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Καρμπόν" οι ληστείες, ίδιοι και οι δράστες; Διπλό "χτύπημα" σε Μιντιλόγλι και Λεύκα

Πάτρα:"Καρμπόν" οι ληστείες,  ...

Πληθαίνουν διαρκώς τα "χτύπήματα" των ληστών

Δύο πανομοιότυπες ληστείες σημειώθηκαν χθες βράδυ στην Πάτρα, με μικρή χρονική διαφορά ανάμεσα στα δύο περιστατικά και σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι δράστες και στις δύο περιπτώσεις, να ήταν οι ίδιοι.

Στις 6 χθες το απόγευμα σημειώθηκε ληστεία στο αρτοποιείο "Χωριάτικο" , στην περιοχή του Μιντιλογλίου.Στο κατάστημα εισέβαλε ένα νεαρό άτομο το οποίο υπό την απειλή μαχαιριού απαίτησε από την υπάλληλο τα χρήματα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο ταμείο. Με βάση την κατάθεση της υπαλλήλου τα χρήματα ανέρχονται περίπου στα 400 ευρώ. Ο δράστης, μέσα σε λίγα, δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε με ένα Ι.Χ.,"Daewoo Matiz", χρώματος θαλασσί προς άγνωστη κατεύθυνση, μαζί με τον συνεργό του που τον περίμενε στο αυτοκίνητο.

Μισή ώρα αργότερα η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για δεύτερο και πανομοιότυπο περιστατικό ληστείας,  στην περιοχή της Λεύκας αυτή τη φορά.

Στη Λεύκα, ο ένας δράστης απείλησε την ιδιοκτήτρια μίνι – μάρκετ και της αφαίρεσε τις εισπράξεις της ημέρας, περίπου 1.000 ευρώ. Ο δράστης είχε συνεργό και μαζί διέφυγαν,  με ένα όχημα ασημί.

Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της.

 

Σε καθημερινή βάση σχεδόν οι ληστείες

Την ίδια ώρα αυτό που ανησυχεί πολίτες και αστυνομικέ αρχές είναι το γεγονός ότι η εγκληματικότητα αυξάνεται. Οι ληστείες, οι κλοπές, διαρρήξεις είναι στην ημερήσια σχεδόν διάταξη. Οι πολίτες φοβούνται καθώςε δεν ξέρουν πότε και πώς θα έρθουν αντιμέτωποι με τους δράστες τέτοοιων περιστατικών, ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να ανταπεξέλθει στο αυξημένο έργο της. με μειωμένο προσωπικό...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις