Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Καλή χρονιά" με κλειστή Ξερόλακκα και σκουπίδια - Νέα κινητοποίηση των κατοίκων

Πάτρα: "Καλή χρονιά" με κλειστ...

Ζητούν τη συμπαράσταση των κατοίκων της πόλης

Σε νέο αποκλεισμό του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας προχωρούν από αύριο στις 4 το απόγευμα κάτοικοι της περιοχής, ζητώντας να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Πάτρας. Οι κάτοικοι επαναλαμβάνουν οτι ο χρόνος ζωής της Ξερόλακκας έχει εκπνεύσει προ πολλού, όπως και τα χρονοδιαγράμματα της δημοτικής αρχής για λύση στο ζήτημα.

"Δεν είχαμε καμία διάθεση να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις, αλλά μας ανάγκασε η Δημοτική Αρχή" δηλώνει στο www.thebest.gr o Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Συχαινών Γ. Βασιλόπουλος, ο οποίος ζητά τη συμπαράσταση των κατοίκων της Πάτρας, επισημαίνοντας ότι είναι θέμα όλης της πόλης. "Θέλουμε αλληλέγγυους όλους τους Πατρινούς".

Στο μεταξύ, στις 7 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Πατρέων στις 2 το μεσημέρι καλεί σε διαβούλευση τους εκπροσώπους κατοίκων και συλλόγων, αναφέρει ο κ. Βασιλόπουλος, σχολιάζοντας ότι , είναι μια κίνηση που έπρεπε να είχε κάνει από τον Αύγουστο οπότε και το ζητούσαν...

Σε περίπτωση που η κινητοποίηση διαρκέσει αρκετά και τα σκουπίδια συσσωρευτούν στους δρόμους της πόλης, προκαλώντας τη δυσφορία άλλων δημοτών, ο κ. Βασιλόπουλος δηλώνει: "Να πάρουν από μια σακουλα σκουπίδια και  να την πάνε στο γραφείο του Δημάρχου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις