Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Δείτε φωτό από την πρεμιέρα της παράστασης «Η εκστρατεία των Υποκριτών στην Τροία»

Δείτε φωτό από την πρεμιέρα της παράστασ...

Η παράσταση θα παίζεται μέχρι τις 20 Νοεμβρίου

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι παραστάσεις της πρώτης θεατρικής  παραγωγής των ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ «Ποια Ελένη;» που παρουσιάζεται στο όμορφο θέατρο «Αγορά». Η κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου με την σκηνοθετική υπογραφή του Μίλτου Παπλά ενθουσίασε το κοινό που παραβρέθηκε στην πρεμιέρα και οι ερμηνείες των ερασιτεχνών ηθοποιών απέσπασαν το ζεστό τους χειροκρότημα.

Υποδυόμενοι τους ρόλους της παρωδίας του Τρωικού πολέμου, επι σκηνής οι: Ελένη Καραλή – Σαρακίνη, Μάχη Αντωνοπούλου, Ασημάκης  Στρατογιάννης, Καλλιρόη Τσώκου, Νικολέτα Μπακοπούλου, Ιάσονας Φωτήλας,  Μαρία Καραπαναγιώτη, Ρούλα Μπάδα, Κωνσταντίνα Μαντζαβίνου, Αλεξάνδρα Σπηλιωτοπούλου,  Έλενα Λουμπαρδέα, Δημήτρης Γεωργόπουλος,  Τζίμης Πολίτης, Θάνος Τσέρης,  Σταύρος Σολακάκης, Άλκης Σαρακίνης, Θεοδώρα Λιούταρη,  Μάκης Νικολόπουλος και Ανέστης Χανουμίδης, χάρισαν άφθονο γέλιο σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Μεταξύ άλλων  στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Xρήστος Λέγκας, το ζεύγος Σπύρου και Νανάς Δούκα, η Ελένη Ντάκου και ο Αλέξης Σακελλαρόπουλος, το ζεύγος Βασίλη και Όλγας Θεοδώρου, ο δικηγόρος Γιώργος Μάρκου με την σύζυγό του και πολλοί πατρινοί.

Η πρώτη θεατρική παραγωγή των ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ θα παίζεται μέχρι τις 20 Νοεμβρίου από Τετάρτη έως Κυριακή, στις 21.15.

Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6944061598 και στο ταμείο του θεάτρου από τις 6.30 το απόγευμα, τις ημέρες των παραστάσεων. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View