Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ολομέτωπη επίθεση Κουτσούμπα σε κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - «Είναι ο νέος ένοικος στο σοσιαλδημοκρατικό μαγαζάκι» είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ολομέτωπη επίθεση Κουτσούμπα σε κ...

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση

22.00: Επίθεση στην κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από την Πάτρα, μιλώντας νωρίτερα στην πλατεία Γεωργίου.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ, τόνισε πως ο ανασχηματισμός δεν αλλάζει τίποτα στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Υπογράμμισε δε, ότι καμία κυβέρνηση εντός του σημερινού πλαισίου της Ε.Ε. δεν αποτελεί λύση για τον λαό που δοκιμάζεται.

Επανέλαβε δε, ότι η λύση είναι η συμπόρευση με το ΚΚΕ.

21.41: Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πριν από λίγο μιλώντας στην Πάτρα ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Χαρακτήρισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως μια από τις βασικές επιλογές του κεφαλαίου και πως αποτελεί τον νέο ένοικο, μετά το ΠΑΣΟΚ, στο «σοσιαλδημοκρατικό μαγαζάκι», όπως χαρακτηριστικά είπε.

 

Ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τα έχει βρει με τους Αμερικάνους και πως συμφωνεί στις μεταρρυθμίσεις δηλαδή συμφωνεί με τον οδοστρωτήρα συνολικά των αντιλαϊκών μέτρων του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης.

Δείτε το βίντεο:

 

 

21.06: Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η πολιτική ομιλία του νέου γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. Αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί για να τον παρακολουθήσει.

Δείτε φωτό:

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις