Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 10 Ιουνίου

Tα ζώδια για σήμερα, 10 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Η δυσμενής όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει δυσκολίες σε οικονομικά θέματα για λίγες ακόμα μέρες, αν και τα έσοδα δεν πάνε άσχημα. Ωστόσο κάποια θέματα εφορίας, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ, παρουσιάζουν εμπόδια. Προσέξτε επίσης την κτητικότητα και τις κακίες στις σχέσεις, αλλά και τις τάσεις χειραγώγησης. Ίντριγκες και μυστικά.

Καρκίνος

Καθώς διατρέχει η γλυκιά Αφροδίτη το ζώδιό σας, σχηματίζει μια όχι τόσο γλυκιά αντίθεση με τον "σκοτεινό" Πλούτωνα, η οποία για λίγες μέρες ακόμα θα βγάζει ανάλογα σκοτεινά συναισθήματα στην επιφάνεια. Προκαλεί σημαντικές καθάρσεις στις σχέσεις και θα πρέπει να προσέξετε τον εγωισμό, τις εμμονές και την τάση σας να ελέγχετε τους άλλους.

Λέων

Η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 27/6 θα φέρει το κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις, επαγγελματικά και συνεργασίες, ενώ ειδικά τώρα που σχηματίζει δύσκολη όψη με τον “σκοτεινό” Πλούτωνα, τα ξεκαθαρίσματα είναι βαθιά και οριστικά. Προσέξτε τις κακίες και τις ίντριγκες στο χώρο δουλειάς για λίγες ακόμα μέρες.

Παρθένος

Σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε φιλικές κι αισθηματικές σχέσεις φέρνει η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα για λίγες ακόμα μέρες, και δεν αποκλείεται να βγάζετε οριστικά απ' τη ζωή σας ορισμένα άτομα. Προσέξτε τις περιπλοκές και την τάση σας να θέλετε να κοντρολάρετε τα πάντα. Η συναισθηματική ανταλλαγή σε ομάδες αλλά και με τα παιδιά, δεν είναι ευχάριστη.

Ζυγός

Είναι πιθανό να νιώθετε τις τελευταίες μέρες ότι βγαίνουν πολλά κρυφά συναισθήματα κι απωθημένα στην επιφάνεια, όπως επίσης βγαίνουν στην επιφάνεια συμπεριφορές ανθρώπων που υποψιαζόσασταν πως δεν υπήρχε καλή πρόθεση. Έτσι η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα για λίγες ακόμα μέρες θα προκαλεί ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Ζήλιες, πάθη, οικονομικά αδιέξοδα.

Σκορπιός

Για άλλη μια φορά ο συνωμοσιολογικός σας νους βγάζει τα "ραντάρ" του και εντοπίζει συναισθήματα ύποπτα, σκοτεινά και δύσκολα στις καθημερινές επαφές και σχέσεις. Η όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα για λίγες ακόμα μέρες κάνει κάπως δυσάρεστες τις σχέσεις, ενώ πιθανόν να κλείνετε κεφάλαια σε -συγγενικές κυρίως- σχέσεις. Προσοχή στη καχυποψία και τη ζήλια.

Τοξότης

Η δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα προκαλεί αίσθημα αδιέξοδου στα οικονομικά, τα οποία θα είναι μπλοκαρισμένα για λίγες ακόμα μέρες. Ίσως υπάρχουν και ανταγωνισμοί ή ίντριγκες γύρω από οικονομικά ζητήματα. Επίσης προσέξτε τις ζήλιες, τη προδοσία και τη κτητικότητα στις σχέσεις, ενώ οι άλλοι τείνουν να περιπλέκουν τα πράγματα.

Αιγόκερως

Δύσκολο να διαλυθούν ορισμένες προσκολλήσεις, όμως έρχεται τώρα η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα να αποβάλλει απ' τη ζωή σας άτομα και σχέσεις τις οποίες δεν είναι υγιεινό ψυχολογικά να κρατάτε. Προσέξτε για λίγες ακόμα μέρες τις ζήλιες, τις κακίες, τη καχυποψία και τον εγωισμό, και μην γίνεστε αυτοκαταστροφικοί σε σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος

Εργασιακές, οικογενειακές, πιθανόν και αισθηματικές σχέσεις περνούν από κάθαρση με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, λόγω της οποίας για λίγες μέρες ακόμα τα συναισθήματα που ανταλλάσσονται δεν είναι και τα πιο ευχάριστα. Ορισμένες σχέσεις τελειώνουν, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα παρασκήνια, τις ίντριγκες και τα μυστικά. Μην προσθέτετε στην πολυπλοκότητα των καταστάσεων.

Ιχθύες

Απαραίτητο το ξεκαθάρισμα στις σχέσεις κατά περιόδους, ενώ τώρα με την δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι λογικό να κλείνουν ορισμένοι κύκλοι σε φιλίες και έρωτες. Ίσως μαθαίνετε και κάποια πράγματα που έμεναν μυστικά, ενώ για λίγες ακόμα μέρες θα γίνονται ζυμώσεις αλλά και εκρήξεις. Προσοχή σε ζήλιες και κακίες.

Κριός

Μην απορείτε αν βιώνετε αισθήματα νοσταλγίας, αν και το ζώδιό σας κανονικά κοιτά μόνο μπροστά, καθώς η Αφροδίτη απ' τον Καρκίνο βγάζει αρκετό συναισθηματισμό, ενώ η δύσκολη όψη της με τον Πλούτωνα προκαλεί αίσθημα ματαίωσης. Για λίγες ακόμα μέρες θα γίνουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις αλλά θα υπάρχουν και οικονομικά αδιέξοδα.

Tαύρος

Ό,τι και να πείτε ή να γράψετε νιώθετε τώρα να περνά από κρησάρα, ενώ για λίγες μέρες ακόμα θα υπάρχουν αισθήματα εχθρότητας στις καθημερινές επικοινωνίες κι επαφές. Κι αυτό λόγω της δύσκολης όψης Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία επίσης προκαλεί  ξεκαθαρίσματα σε -συγγενικές κυρίως- σχέσεις. Δυσκολία έκφρασης, έμμονες ιδέες (κυρίως με το παρελθόν).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being