Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Maydaz είναι: 20 εικαστικοί παρουσίασαν τα έργα τους στο Λιθογραφείον - ΦΩΤΟ

Maydaz είναι: 20 εικαστικοί παρουσίασαν ...

Η εκδήλωση έγινε σε ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα και με πλήθος κόσμου

Πώς συνδιάζονται ένας ομφάλιος λώρος, ένα περίστροφο, μια σπασμένη κλεψύδρα, ένα εισιτήριο του μετρό, η φανέλα του Mark Petway, με ένα ιδιαίτερο προσωπικό σημείωμα;

Η απάντηση για όλα αυτά στο πάνω χώρο του θεάτρου Λιθογραφείον, στην εικαστική έγκατάσταση maydayz είναι... που παρουσιάστηκε χτες Πέμπτη 23 Μαΐου, μέσα σε μια πραγματικά ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα και με πλήθος κόσμου, που αγκάλιασε και αυτή την εκδήλωση της νέας πλατφόρμας πολιτισμού της Πάτρας, maydayz.

Η εικαστική εγκατάσταση φιλοξενεί 20 μοναδικά προσωπικά αντικείμενα συμπολιτών μας, που συμβολίζει ή τους θυμίζει τις δικές τους μέρες του Μαΐου, το δικό τους maydayz.

20 προσωπικότητες της πόλης, από διαφορετικούς χώρους ο καθένας, που επιμένουν να δημιουργούν, προσφέρουν 20 μοναδικά αντικείμενα – εκδοχές του maydayz, συνθέτουν μια διαφορετική εγκατάσταση, το mαydayz είναι...

Στην εγκατάσταση συμμετέχουν οι:

Θοδωρής Αμπαζής, Στέλιος Αποστολόπουλος, Μαριμίλλη Ασημακοπούλου, Δημήτρης Γκιούλος, Λίνα Ιντζεγιάννη, Δημήτρης Κουρμπανάς, Ζακελίνα Κυρούση, Εύη Μαμίδη, Γιώργος Μαρκουλάκης, Σπύρος Ματθαιόπουλος, Όλγα Μοσχόβου, Τάσος Μπαλωμένος, Διώνη Ντόντη, Νικόλας Πανταζής, Σμαρώ Πετρή, Τζούλια Ροδοπούλου, Χρήστος Συρίμπεης, Κατερίνα Τασσύ,  Τζίνα Τσαρδάκα, Απόστολος Τσέφος.

Την επιμέλεια εγκατάστασης έκανε η Μαρία Αλανιάδη, που δημιούργησε έναν μοναδικό χώρο-εργαστήριο.

Οι επισκέπτες της εγκατάστασης καλούνται να συμμετέχουν καταγράφωντας και τις δικές τους εκδοχές του maydayz στον ειδικό «πάγκο του Μάη»Η εγκατάσταση θα είναι ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά τις ώρες λειτουργίας του Θεάτρου, πριν και μετά τις παραστάσεις, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View