Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 21 Μαΐου

Tα ζώδια για σήμερα, 21 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Για μερικά χρόνια ακόμα θα κλείνετε σημαντικά κεφάλαια στη ζωή σας, κυρίως -αλλά όχι μόνο- στα επαγγελματικά, ενώ ειδικά τώρα έρχεται το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα να σας απελευθερώσει από παλιά πράγματα, όχι όμως με εύκολο τρόπο, καθώς το ζώδιό σας ανθίσταται στις αλλαγές. Φέρνει επίσης προβλήματα σε νομικά θέματα και σπουδές.

Δίδυμοι

Το ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που κορυφώνεται ξανά τώρα, δημιουργεί τις συνθήκες αυτή τη περίοδο για σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις φιλίες. Έτσι είναι πολύ πιθανό (ήδη από πέρσι) να ψυχραίνεστε με άτομα, όμως μένει χώρος για νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Διακοπή συμμετοχής σε ομάδες ή συλλόγους. Κρίσεις σε οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Αρκετά δύσκολα αλλά απαραίτητα ξεκαθαρίσματα προκαλεί στη ζωή σας η ισχυρή και μακροχρόνια όψη Ουρανού-Πλούτωνα που κορυφώνεται για μια ακόμα φορά. Ειδικά τώρα οι γεννημένοι κοντά στις 3/7, βιώνετε ανατροπές, κρίση ταυτότητας, ίσως απώλειες, χωρισμούς, επαγγελματικές αλλαγές, που όμως εάν διαχειριστείτε σωστά θα σας βγάλουν σε νέα, καλύτερα μονοπάτια.

Λέων

Θέματα εργασιακά, υγείας, νομικών και σπουδών επηρεάζει κυρίως το δυνατό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, μια όψη μακροχρόνιας επιρροής που κορυφώνεται ξανά και προκαλεί σημαντικές κρίσεις. Έτσι, στη δουλειά μπορεί να γίνονται ριζικές αλλαγές, ενώ προσαρμογές πρέπει να γίνουν και στην υγεία ή τη διατροφή σας. Πιθανές αλλαγές κι ανατροπές σε σπουδές και νομικά.

Παρθένος

Η σύγκρουση των αστρολογικών “γιγάντων”, το ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, μια όψη μακροχρόνιας επιρροής που κορυφώνεται τώρα, προκαλεί κρίσεις οικονομικές αλλά και ερωτικές στο ζώδιό σας. Ξαφνικά θέματα σε σχέση με δάνεια, εφορία, ασφάλειες κλπ μπορεί να προκύψουν αυτή τη περίοδο. Επίσης κάποιες δυσκολίες πιθανές σε σχέση με τα παιδιά.

Ζυγός

Για άλλη μια φορά το ζώδιό σας βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα αστρολογικά, λόγω του ισχυρού τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο εδώ και  καιρό έχει βαλθεί να αλλάξει τη ζωή και τις σχέσεις σας. Σημαντική και ριζική κάθαρση απ' το παρελθόν, κρίσεις σε οικονομικά, σχέσεις και συνεργασίες, πιο πολύ ακόμα στους γεννημένους κοντά στις 4/10.

Σκορπιός

Η πολύ δυνατή και μακροχρόνιας επιρροής όψη Ουρανού-Πλούτωνα προκαλεί έντονη αβεβαιότητα αυτή τη περίοδο στα εργασιακά, με ξαφνικές αλλαγές κι ανατροπές, ενώ γίνεται και μια κάθαρση στις συγγενικές σχέσεις. Ο τρόπος σκέψης κι επικοινωνίας αλλάζει και πρέπει να γίνει πιο βαθύς κι αληθινός. Αλλαγή επίσης σε διατροφή και καθημερινές συνήθειες.

Τοξότης

Είναι λογικό να βιώνετε σημαντικές κρίσεις στα οικονομικά αλλά και στα ερωτικά αυτή τη περίοδο, λόγω της δυσμενούς και μακροχρόνιας όψης Ουρανού-Πλούτωνα που κορυφώνεται ξανά τώρα. Οι αξίες σας αλλάζουν ριζικά, μια αργή διαδικασία βέβαια, κάτι που επηρεάζει και δοκιμάζει και τις ερωτικές επιλογές σας, για τις οποίες νιώθετε αβεβαιότητα.

Αιγόκερως

Άμεσα επηρεάζεται το ζώδιό σας απ' το πολύ ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, μια γωνία μακροχρόνιας επιρροής που κορυφώνεται ξανά τώρα, και η οποία προκαλεί κρίσεις προσωπικές, ταυτότητας αλλά και επαγγελματικές. Ανατροπές κι αβεβαιότητα επίσης σε θέματα σπιτιού. Ειδικά οι γεννημένοι κοντά στην 1/1, η ζωή σας περνά από τις αναταράξεις ενός... πλυντηρίου.

Υδροχόος

Το παρελθόν δεν μπορεί να μείνει καταχωνιασμένο σε ένα ντουλάπι και λόγω του αργού Πλούτωνα για αρκετά χρόνια ακόμα θα κλείνετε πολλές οφειλές σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο. Τώρα ειδικά που κορυφώνεται το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, γίνονται σημαντικά ξεκαθαρίσματα, ενώ και ο τρόπος σκέψης κι επικοινωνίας σας αλλάζει. Αποξένωση από συγγενείς.

Ιχθύες

Η κορύφωση του ισχυρότατου τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα  τα οικονομικά σας, προκαλώντας έντονη αβεβαιότητα, όχι μόνο σήμερα αλλά γενικά αυτή τη περίοδο που κορυφώνεται η όψη αυτή. Επίσης φέρνει σημαντικό ξεκαθάρισμα στις φιλίες, όπου αργά αλλά ριζικά θα αλλάξουν τελείως τα δεδομένα. Επίσης αλλάζουν και οι αξίες σας αυτή την εποχή.

Κριός

Για άλλη μια φορά κορυφώνεται η ισχυρότατη όψη Ουρανού-Πλούτωνα, η οποία έχει βάλει σε κλοιό το ζώδιό σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι κοντά στην 1η Απριλίου. Η επιρροή είναι μακροχρόνια και όχι ημερήσια, κι έτσι αυτή τη περίοδο βιώνετε σημαντικές κρίσεις κι αναπόφευκτες αλλαγές προσωπικές κι επαγγελματικές. Φανείτε επινοητικοί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being