Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 13 Μαΐου

Tα ζώδια για σήμερα, 13 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Λόγω της όψης τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα  που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί τις τελευταίες μέρες να παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα ή ακόμα και σε εξαπατήσεις οικονομικές. Προσέξτε λοιπόν την οικονομική διαχείριση για λίγες ακόμα μέρες και μην βασίζεστε σε υποσχέσεις ή ελπίδες. Επίσης προσοχή σε παρεξηγήσεις με φίλους ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους κλπ.

Δίδυμοι

Καθώς διατρέχει η Αφροδίτη το ζώδιό σας, κορυφώνει σήμερα ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, το οποίο μπορεί να μην είναι σκληρό στην επιρροή, προκαλεί ωστόσο αρκετό μπέρδεμα, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα  επαγγελματικά ή τα οικονομικά. Η τάση σας να εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις, ίσως οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

Καρκίνος

Αρκετή ονειροπόληση και προσδοκίες ερωτικές αλλά και οικονομικές, φέρνει η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που  κορυφώνεται σήμερα. Προσέξτε όμως, μην τρέφετε ψεύτικες ελπίδες, ενώ ελλοχεύουν αυταπάτες. Ωστόσο είναι μια πάρα πολύ καλλιτεχνική επιρροή και βγάζει τον ποιητικό κι ευαίσθητο εαυτό σας στην επιφάνεια – ιδανικές μέρες για συγγραφή, μουσική, ζωγραφική.

Λέων

Τάσεις φυγής αλλά και αρκετή ονειροπόληση φέρνει τις τελευταίες μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα. Επίσης για λίγες μέρες ακόμα θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές εξαπατήσεις ή τις υποσχέσεις. Φροντίστε να σχεδιάζετε το μέλλον πιο ρεαλιστικά, ώστε να μην απογοητευτείτε. Μπερδέματα ή ψέμματα με φίλους.

Παρθένος

Σίγουρα η διάθεση είναι πιο φευγάτη και ονειρική τις τελευταίες μέρες, αν και το ζώδιό σας είναι πολύ πρακτικό κι εργατικό. Λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα λοιπόν, ο ρομαντισμός έχει εκτοξευτεί στα ύψη, όμως προσέξτε να μην εξιδανικεύετε ή να μην ερωτευτείτε λάθος άτομο. Προσοχή επίσης σε επαγγελματικές παρεξηγήσεις ή απάτες.

Ζυγός

Κάθε Ζυγός ψάχνει το άλλο του μισό όσο κανένα άλλο ζώδιο, ενώ η ανάγκη σας αυτή και ο αυξημένος  ρομαντισμός μπορεί τώρα να οδηγήσει σε κάποιες λάθος επιλογές. Κι αυτό λόγω της δύσκολης όψης Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η οποία προκαλεί σύγχυση ερωτική, ή την πιθανότητα να παρασυρθείτε από άτομα δεσμευμένα ή κατά κάποιο τρόπο απρόσιτα.

Σκορπιός

Τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου, κι έτσι είναι μια περίοδος στην οποία υπάρχουν δοκιμασίες με το σύντροφο ή τους συνεργάτες και τους καλούς φίλους, όμως μπορεί να παίρνετε και σημαντικές αποφάσεις πλέον, όπως το γάμο ή το ξεκίνημα συνεργασιών. Όπως και να' χει, θα πρέπει να προσέχετε τον εγωισμό και τον θυμό.

Τοξότης

Η αφέλεια αλλά και η συναισθηματική πλεονεξία ή αδηφαγία του ζωδίου σας μπορεί τώρα να σας οδηγήσουν σε λάθος ερωτικές επιλογές, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να προκαλεί σύγχυση στις σχέσεις, μπερδέματα και εξαπατήσεις ή αυταπάτες. Προσέξτε το πως αποκωδικοποιείτε όσα ακούτε, ενώ και στα οικονομικά υπάρχει τάση για πλάνες.

Αιγόκερως

Αν και το ζώδιό σας είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικό και πρακτικό, εντούτοις τώρα το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα  μπορεί να σας κάνει να εξιδανικεύσετε ορισμένες καταστάσεις ή και να πλανηθείτε, τόσο στο χώρο δουλειάς όσο και με ερωτικές γνωριμίες που μπορεί να γίνονται αυτήν την περίοδο. Μην πιστεύετε όσα λέγονται και προσοχή σε συμφωνίες.

Υδροχόος

Για λίγες μέρες ακόμα θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές αλλά και τις ερωτικές εξαπατήσεις και πλάνες, λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται σε ένα βαθμό. Ίσως πρέπει να θυσιάσετε κάτι. Αυξημένος ρομαντισμός αλλά και καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργικότητα ωστόσο.

Ιχθύες

Εξυψώνει τα συναισθήματα, αυξάνει κατακόρυφα το ρομαντισμό αλλά θολώνει και την κρίση το τετράγωνο  Αφροδίτης-Ποσειδώνα τις τελευταίες μέρες, η επιρροή του οποίου κορυφώνεται  σήμερα. Είναι μια όψη άκρως καλλιτεχνική, ονειρική, όμως μπορεί να ντύσετε με τη φαντασία σας κάποιες καταστάσεις και να πλανηθείτε, ερωτικά, οικονομικά αλλά και σε θέματα σπιτιού.

Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα μπορεί να αυξάνει κατακόρυφα τον ρομαντισμό, ωστόσο τις τελευταίες μέρες είναι  πιθανό να παρασυρθήκατε από λάθος άτομα ή να έγιναν παρεξηγήσεις. Προσέξτε το πως ερμηνεύετε όσα ακούτε – μην προβάλλετε τις προσδοκίες σας γιατί ελλοχεύουν αυταπάτες, τόσο στις σχέσεις, όσο και στα οικονομικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being