Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 1 Μαΐου

Tα ζώδια για σήμερα, 1 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα ο επικοινωνιακός Ερμής, ο οποίος μέχρι τις 15 Μαΐου θα φέρει νέες γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις, συναντήσεις, συμφωνίες, ιδέες αλλά και αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Αίσθημα αναγέννησης δίνει η ευεργετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα και νιώθετε να ανακτάτε την ισχύ και τη δημιουργικότητά σας.

Δίδυμοι

Η διέλευση του Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο για δυο εβδομάδες είναι άλλη μια ένδειξη ότι κλείνετε κύκλους σε ψυχολογικό και πρακτικό επίπεδο, καθώς σύντομα θα υπάρξει μια συσσώρευση πλανητών στο ζώδιό σας (απ' τις 9/5 και μετά) η οποία θα φέρει νέα ξεκινήματα και δράση. Γενικά είναι μια μέρα όπου κλείνουν αισίως κάποια ζητήματα.

Καρκίνος

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα δραστηριοποιήσει ακόμα περισσότερο τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, κι έτσι για δυο εβδομάδες είναι πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες, να συμμετέχετε σε συλλόγους, να ξεκινήσετε μαθήματα σε ομάδες, αλλά και να εξερευνήσετε το ίντερνετ και τα social media. Οι σχέσεις σας τώρα αναγεννώνται.

Λέων

Την ευκαιρία για επαγγελματικές επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις και συμφωνίες  θα φέρει η διέλευση του Ερμή απ' τον Ταύρο για δυο εβδομάδες, ένας τομέας που είναι αρκετά τονισμένος αυτή τη περίοδο. Επίσης, η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, βοηθά κι αυτή ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας και είναι καλή μέρα για ξεκινήματα.

Παρθένος

Με την διέλευση του Ερμή απ' τον Ταύρο, θα έχετε την ευκαιρία για ένα δεκαπενθήμερο να κάνετε ταξίδια ή να ασχοληθείτε με νέες σπουδές και μαθήματα, ή με νομικά θέματα, με διάβασμα και φιλοσοφία. Η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ανανεώνει τις δυνάμεις, τον ερωτισμό και τη δημιουργικότητά σας.

Ζυγός

Αλλάζει ζώδιο ο επικοινωνιακός Ερμής, περνά στον αργό Ταύρο, κι έτσι η επικοινωνία επιβραδύνει. Για ένα δεκαπενθήμερο θα τονίσει θέματα οικονομικά: πιθανές συμφωνίες και οικονομικές συνεργασίες, επενδύσεις και σταδιακή διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα προσφέρει σήμερα ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη.

Σκορπιός

Άλλος ένας πλανήτης εισέρχεται στον Ταύρο και τονίζει ακόμα περισσότερο τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών. Ο Ερμής λοιπόν, για δύο εβδομάδες, θα δώσει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, για αρκετή κοινωνικότητα και για επαφές με συνεργάτες. Η καλή όψη Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα ενώνει και αναζωογονεί τις σχέσεις, αισθηματικές και συγγενικές.

Τοξότης

Αρκετή δραστηριότητα στα εργασιακά αυτή τη περίοδο, με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή να έρχεται να προσθέσει στη κινητικότητα. Έτσι, για ένα δεκαπενθήμερο, θα φέρει την ευκαιρία για επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες. Επίσης στο διάστημα αυτό θα ενημερωθείτε για θέματα υγείας. Ανάσα οικονομική δίνει η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα τώρα.

Αιγόκερως

Τονίζεται ακόμα περισσότερο ο τομέας των αισθηματικών αλλά και της δημιουργικότητας με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο από σήμερα, ο οποίος για ένα δεκαπενθήμερο θα φέρει νέες γνωριμίες, ευκαιρίες  για διασκέδαση, εκδρομές, σπορ, χόμπι αλλά και για μια εγκυμοσύνη. Η πολύ καλή όψη Ήλιου-Πλούτωνα αναγεννά τώρα τη ζωή σας.

Υδροχόος

Συνεχίζει να είναι μια εποχή με τονισμένο τον τομέα του  σπιτιού και της οικογένειας, ενώ η αλλαγή ζωδίου του Ερμή από σήμερα θα δώσει για ένα δεκαπενθήμερο την ευκαιρία για μετακομίσεις, μικρο-αλλαγές στο σπίτι, ή για συμφωνίες γύρω από θέματα ακινήτων. Ο χώρος του σπιτιού γίνεται κέντρο διερχομένων! Δυναμώνει τώρα η ψυχολογία σας.

Ιχθύες

Ακόμα πιο πολύ τονίζεται ο οίκος της επικοινωνίας με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή από σήμερα, ο οποίος μέχρι τα μέσα Μαΐου θα φέρει αρκετές γνωριμίες, συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξιδάκια, συναντήσεις με συγγενείς, αλλά και την ευκαιρία για νέα μαθήματα και σεμινάρια. Συγγενικές και φιλικές σχέσεις τώρα γίνονται πιο δεμένες.

Κριός

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας και περνάτε σε αρκετά πιο ήσυχη περίοδο. Για ένα δεκαπενθήμερο θα τονίσει τα οικονομικά σας, όπου είναι πιθανές διάφορες αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες, ιδέες για νέα έσοδα. Οικονομικά και επαγγελματικά τα οποία παίρνουν τώρα σημαντική ανάσα με την θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being