Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φιλιππιάδα: Καθηγητής που έκανε ιδιαίτερα κατηγορείται οτι παρενόχλησε τη μαθήτριά του!

Φιλιππιάδα: Καθηγητής που έκανε ιδιαίτερ...

Ακόμη και στο υπουργείο παιδείας έφθασε η καταγγελία

Το τεράστιο ζήτημα των ιδιαίτερων μαθημάτων που παραδίδουν κυρίως καθηγητές ανοίγει με αφορμή την ανατριχιαστική καταγγελία που έκανε οικογένεια μαθήτριας στην Φιλιππιάδα για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία έχει διαβιβαστεί ακόμη και στο γραφείο του Υπουργού Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλου, η μαθήτρια δέχθηκε τη σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή του σχολείου της, με τον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Σε βάρος του καθηγητή έχει διαταχθεί ήδη ΕΔΕ ενώ η αρχική εντολή που είχε δοθεί είναι να μην παραδίδει μαθήματα ωσότου διαλευκανθεί η υπόθεση.

Την καταγγελία αυτή πάντως ακολούθησαν κι άλλες, σύμφωνα με τις οποίες ο εν λόγω καθηγητής, η ηλικία του οποίου είναι μεγάλη, είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φροντιστήριο, όπου εκεί παρέδιδε μαθήματα σε μαθητές που κατά τις πρωινές ώρες είχε στο σχολείο όπου είναι διορισμένος.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί το ΣΔΟΕ, το οποίο σύμφωνα με έγκυρες πηγές, θα επιληφθεί όχι μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση αλλά και για άλλες καθώς τα στόματα πλέον ανοίγουν.

Να σημειωθεί ότι ανάλογες περιπτώσεις και μάλιστα πολλές υπάρχουν και στα Γιάννινα. Κι αν στην Φιλιππιάδα χρειάστηκε μία καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ώστε να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι ήδη και στην Ηπειρωτική πρωτεύουσα υπάρχουν στοιχεία τα οποία έχουν περιέλθει σε γνώση του ΣΔΟΕ και αναμένεται ανάλογη επιχείρηση.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι κάτι που συνηθίζεται από πολλές οικογένειες. Σε πολλές περιπτώσεις όμως τα μαθήματα αυτά παραδίδονται από τους καθηγητές που τις πρωινές ώρες διδάσκουν στα δημόσια σχολεία. Αυτό το «κοινό μυστικό» αποτελεί πλέον σοβαρά όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις