Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπαράζ διαρρήξεων στην Κέρκυρα - Κλέβουν ό,τι βρουν

Μπαράζ διαρρήξεων στην Κέρκυρα - Κλέβουν...

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Την Τετάρτη αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας συνέλαβαν έναν 61χρονο που λήστεψε εμπορική επιχείρηση. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ωστόσο την Πέμπτη και Παρασκευή καταγγέλθηκαν τέσσερις διαρρήξεις σε οικίες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αυτές έγιναν σε Κασσιώπη, Γιμάρι, Σινιές και Γιαννάδες.

Σύμφωνα με τα δελτία τύπου της ΕΛΑΣ:

•Στις (04.04.2013) το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων η διάρρηξη οικίας στην Κασσιώπη Κέρκυρας από την οποία άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν χρυσαφικά και τιμαλφή.
•Στις (04.04.2013) το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων η διάρρηξη οικίας στο Γιμάρι Κέρκυρας από την οποία άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν χρυσά αντικείμενα.
•Στις (05.04.2013) το πρωί καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων η διάρρηξη αποθήκης στις παλιές Σινιές Κέρκυρας, κατά το χρονικό διάστημα από 22 έως 28.03.2013, από τον οποίο άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν εργαλεία τεχνικού εξοπλισμού.
•Στις (05.04.2013) το πρωί καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας η διάρρηξη οικίας στους Γιαννάδες Κέρκυρας από την οποία άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν χρυσαφικά και μία φωτογραφική μηχανή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις