Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

"Θάλασσα τραγουδισμένη…"

"Θάλασσα τραγουδισμένη…"

Πλημμύρισε κόσμο, τραγούδια και χρώματα το συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας, την Κυριακή το βράδυ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Πάτρας, με το πολυμελές χορευτικό του τμήμα, πρόσφερε στο κοινό της πόλης μια μοναδική βραδιά! Τραγούδια, παραδοσιακά και σύγχρονα,  από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδόθηκαν εκπληκτικά από την ορχήστρα του Μουσικού Εργαστηρίου Αιγίου και Κρήτες φοιτητές, ενώ οι εκπληκτικές φωνές της Δώρας Πετρίδη, της Έλενας Παπαδημητρίου και του Θοδωρή Νικολάου "ταξίδεψαν" το κοινό.

Ένα κοινό, που κατέκλυσε κάθε γωνιά  του συνεδριακού και δε σταμάτησε  ούτε στιγμή να αποθεώνει το Χορευτικό  των Δασκάλων, των "Εν Πάτραις  Κεφαλλήνων" και των Διοικητικών  Υπαλλήλων ΤΕΙ Πάτρας. Τρία άρτια, από κάθε πλευρά χορευτικά σχήματα, που με τον ταλαντούχο δάσκαλό τους Κώστα Σουλτανά "διαφημίζουν" την πόλη μας σε κάθε γωνιά της χώρας και στο εξωτερικό.

Η κυριακάτικη βραδιά όμως, όπως είναι φυσικό (δάσκαλοι γαρ οι χορευτές), ήταν αφιερωμένη στα παιδιά! Και στο "πρόσωπο" αυτών, το χαμόγελο: "Το Χαμόγελο του Παιδιού"! Με απόφαση των δασκάλων, τα έσοδα διατέθηκαν εκεί. Γιατί εκεί πιάνουν πάντα τόπο. Γιατί κάθε παιδικό χαμόγελο το αξίζει!

Έτσι: το Πανεπιστήμιο διέθεσε το χώρο, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας (δάσκαλος κι αυτός) έθεσε την εκδήλωση υπό την αιγίδα του, τα μέσα την πρόβαλλαν, οι μουσικοί και οι χορευτές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, το κοινό ανταποκρίθηκε, τα παιδιά κέρδισαν!

Είναι τελικά σημαντικό, ένας συνδικαλιστικός  σύλλογος, εκτός από τα μέλη του, να νοιάζεται και να προσφέρει στην κοινωνία και τον πολιτισμό. Και στο σύλλογο δασκάλων κάτι αλλάζει τελευταία…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View