Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επανασυνδέθηκε το ρεύμα στο σπίτι άνεργης

Πάτρα: Επανασυνδέθηκε το ρεύμα στο σπίτι άνεργης

Παρέμβαση του Σωματείου Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν.Αχαϊας

"Μέτα από μαζική παρέμβαση του Σωματείου μας μαζί με συναδέλφους μας από τα ταξικά σωματεία που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. και τη Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών, επιβάλλαμε την επανασύνδεση του ρεύματος  της συναδέλφισσα Έφη Ζήβα, η οποία είναι αντιπρόεδρος του σωματείου μας και δύο χρόνια άνεργη εξαιτίας της εκδικητικής απόλυσης της από το συνεργείο καθαρισμού ΥΑΔΕΣ για τη συνδικαλιστική της δράση.

Μάλιστα δεν έχει εκδικαστεί ακόμα η δίκη σε βάρος του εργολάβου για χρωστούμενα δεδουλευμένα και την απόλυση της συναδέλφου.

Αδίστακτη η διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ, παρόλη την πρόσφατη προειδοποιητική κινητοποίηση  της Λαϊκής Επιτροπής Προσφυγικών να μην τολμήσει να  κόψει το ρεύμα σε καμιά λαϊκή οικογένεια, έχει βγάλει προκλητικά τους εργολάβους και συνεχίζουν το εγκληματικό τους έργο βυθίζοντας στο σκοτάδι τον κόσμο. Σε αυτό το έγκλημα την πρώτη και κύρια ευθύνη την έχει η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ.

Δίνουμε μαχητικό και αποφασιστικό αγώνα να σταματήσουμε κάθε προσπάθεια διακοπής ρεύματος και νερού στα λαϊκά σπίτια.

Κλιμακώνουμε  τον αγώνα, δυναμώνουμε την ταξική αλληλεγγύη, την πάλη μας, σπίτι το σπίτι σε κάθε γειτονιά.

Οργάνωση στα σωματεία, στις λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές, γιατί εμείς έχουμε την δύναμη, μπορούμε να τους σταματήσουμε και να  ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική που και αυτούς που την υπηρετούν για να θωρακίζουν  την κερδοφορία , την εξουσία των μονοπωλίων.

 

Διεκδικούμε:

Κατάργηση των χαρατσιών και μείωση 30% των τιμολογίων ΔΕΚΟ με παράλληλη απαγόρευση της διακοπής παροχής νερού, ρεύματος και σταθερού τηλεφώνου σε άνεργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους.

Η ενέργεια, το ρεύμα δεν είναι εμπόρευμα, είναι κοινωνικό αγαθό. Αποκλειστικά ενιαίοι κρατικοί φορείς στους τομείς στρατηγικής σημασίας, στην ενέργεια που ως λαϊκή περιουσία θα υπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις