Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

O Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος Αιγιαλείας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

O Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος Αιγι...

Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος Πατήρ Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος

Επιτυχία σημείωσε η κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 10/12/2013, καθώς η συμμετοχή των κατοίκων ήταν μεγάλη και το κλίμα ιδιαίτερα θερμό. Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος Πατήρ Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος, εφημέριος της τοπικής ενορίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Αιγιαλείας Κος Καμπέρης Δημήτριος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ροδοδάφνης Κος Γιαλελής Ανδρέας. Με την ευκαιρία της παρουσίας των εκπροσώπων του Δήμου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κος Παναγιώτης  Κουνάβης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους επέδωσε στον Αντιδήμαρχο έγγραφο με τα προβλήματα του οικισμού, με κυρίαρχο αυτό της ύδρευσης – αποχέτευσης (εσωτερικά δίκτυα).

Ο Κος Καμπέρης, σαφής και κατηγορηματικός, έδωσε απαντήσεις για όλα τα θέματα που ετέθησαν, συνολικά δέκα στον αριθμό, δεσμευόμενος δημόσια ότι σε συνεργασία και με τον Κο Γιαλελή, θα δοθούν λύσεις εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και πάντα στα πλαίσια του εφικτού. Κάλεσε δε τον πρόεδρο του Συλλόγου σε τακτές (ανά δίμηνο) γενικές συνελεύσεις των κατοίκων του οικισμού, ώστε  να ενημερώνεται και να ενημερώνει για την πορεία  των προβλημάτων.

Στο τέλος της εκδήλωσης  και αφού ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα παρευρισκόμενα μέλη του συλλόγου, τους εκπροσώπους της Δημοτικής αρχής ,ιδιαιτέρως δε τους δωροθέτες αλλά και τους αδελφούς Κυριακόπουλους που για ακόμη μια φορά διέθεσαν δωρεάν το χώρο που στέγασε την εκδήλωση και ο οποίοι είναι διαχρονικά αρωγοί στις προσπάθειες του Συλλόγου,  έγινε μέσω δωρεάν λαχνών  κλήρωση δώρων που είχαν συγκεντρωθεί μέσω τοπικών επιχειρήσεων μετά από προσπάθειες  του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View