Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 24 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 24 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Τον οίκο της εργασίας τονίζει σήμερα η Σελήνη, με την μέρα να ξεκινά θετικά και γόνιμα, αλλά κατόπιν  αναμένονται ξαφνικές αλλαγές ή άλλα απρόοπτα, είτε στην επικοινωνία  ή στις μετακινήσεις, σε ραντεβού κλπ. Η διατροφή θέλει προσοχή καθώς  η υγεία μπορεί να είναι πιο ευαίσθητη σήμερα. Θέματα απ’ το παρελθόν παρουσιάζονται το βράδυ.

Ιχθείς

Με μια όμορφη όψη ξεκινά η μέρα, με το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να ανακουφίζει τη ψυχολογία σας  και να προσφέρει φαντασία και  ρομαντισμό. Προς το μεσημέρι βέβαια αλλάζει το κλίμα, με απρόοπτα έξοδα και κυκλοθυμία στα ερωτικά. Το βράδυ η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί τάση για  ίντριγκες και μυστικά.

Κριός

Η Σελήνη απ’ τον Καρκίνο  σήμερα είναι λογικό να προκαλεί κυκλοθυμία, ενώ το τετράγωνό της με τον  απρόβλεπτο Ουρανό φέρνει ξαφνικά θεματάκια  γύρω στο μεσημέρι. Αν και η μέρα φαίνεται να ξεκινά πιο ήπια, κατόπιν αναμένεται νευρικότητα. Το βράδυ προσέξτε τις εμμονές, τη ζήλια και τις  χειριστικές συμπεριφορές.

Ταύρος

Μέρα επικοινωνιακή αλλά και κάπως άστατη. Αρκετές μετακινήσεις, τηλέφωνα, συζητήσεις, ιδέες, συναντήσεις, όμως προσέξτε τις ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού και τις ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις. Το πρωί είναι ήρεμο και με «φευγάτη» διάθεση αλλά γίνονται πιο έντονοι οι ρυθμοί κατόπιν. Μυστικά αποκαλύπτονται το βράδυ.

Δίδυμοι

Το ωραίο τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα  κάνει ξεκούραστο κι ανακουφιστικό  τον ύπνο το πρωί, όμως σύντομα ανεβαίνουν οι ρυθμοί και το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού φέρνει μικρο-ανατροπές στα σχέδιά σας και μια ένταση προς το μεσημέρι. Απομάκρυσνη φίλων πιθανή. Το βράδυ προσέξτε τις ίντριγκες και τα κουτσομπολιά.

Καρκίνος

Το ζώδιό σας διατρέχει η Σελήνη σήμερα και σχηματίζει πολλές όψεις. Το πρωί το όμορφο τρίγωνό της  με τον Ποσειδώνα προσφέρει ψυχική ανάταση, ηρεμία και ρομαντισμό, αλλά σύντομα αλλάζει το σκηνικό και  προς το μεσημέρι η όψη της με τον απότομο Ουρανό φέρνει απρόβλεπτα γεγονότα κι ένταση. Πιο βαριά η  διάθεση το βράδυ.

Λέων

Μπορεί να έχετε παραπάνω ανάγκη για ύπνο σήμερα, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο  σας οίκο και προκαλεί τάση φυγής. Προς το μεσημέρι είναι πιθανό να προκύψουν εκτάκτως κάποια θέματα τα οποία νομίζατε ότι είχαν λήξει. Προσέξτε επίσης τους ανταγωνισμούς στο χώρο δουλειάς, και το βράδυ την τάση σας για κριτική.

Παρθένος

Οι πρωινές ώρες είναι  ήπιες κι ευχάριστες, όμως το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού προς το μεσημέρι φέρνει έκτακτες αλλαγές στα σχέδιά σας ή κάποια απρόοπτα ζητήματα, οικονομικά ή άλλα. Μέρα δικτύωσης γενικά, με συναντήσεις με τις παρέες σας αλλά προσέξτε τις ίντριγκες, ενώ το βράδυ ίσως παρουσιαστούν και ζήλιες.

Ζυγός

Λίγο άστατη και κυκλοθυμική μέρα, καθώς η Σελήνη απ’ τον  Καρκίνο σχηματίζει δύσκολες όψεις. Προς το μεσημέρι είναι πιθανές απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις και στα  επαγγελματικά, και άλλα έκτακτα  θέματα. Αρκετή νευρικότητα. Το βράδυ, η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα βαραίνει τη διάθεση και προκαλεί και κάποιες εμμονές.

Σκορπιός

Θετικά και ήπια ξεκινά η μέρα, με το όμορφο τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να προσφέρει αίσθημα ξεκούρασης κι ανάτασης. Ωστόσο αλλάζει το κλίμα σε πιο έντονο και νευρικό προς το μεσημέρι, ενώ το πρόγραμμά σας  είναι πολύ πιθανό να αλλάξει. Απρόοπτα στη δουλειά. Δυσκολία στην επικοινωνία και καχυποψία το βράδυ.

Τοξότης

Ξεκούραστα και όμορφα ξεκινά η μέρα αλλά προς το μεσημέρι είναι πιθανά απρόοπτα, ενώ η όψη Σελήνης-Ουρανού προκαλεί νευρική ένταση και άστατες συμπεριφορές στα αισθηματικά. Το βράδυ η διάθεση γίνεται λίγο πιο εσωστρεφής και «σκοτεινή», ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ζήλιες, καχυποψία και έλεγχος.

Αιγόκερως

Με το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα  ξεκινά όμορφα και αρμονικά η μέρα. Σύντομα το κλίμα γίνεται πιο  νευρικό, ενώ προς το μεσημέρι είναι  πιθανό να προκύψουν ξαφνικά θέματα στο σπίτι αλλά και άστατες  αντιδράσεις στις σχέσεις και  τις συνεργασίες. Το βράδυ, η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα βαραίνει τα συναισθήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being