Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 16 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 16 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας συναντάται σήμερα το βράδυ με ακρίβεια η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, μια σύνοδος ιδιαίτερα  ερωτική και παθιασμένη. Προκαλεί βέβαια και καθάρσεις ή «δράματα» στις σχέσεις, και δεν αποκλείεται να τελειώνουν οριστικά κάποιοι δεσμοί ή να αρχίζουν νέοι. Δυνατά αισθήματα και ζηλοτυπίες ή χειριστικές  συμπεριφορές.

Υδροχόος

Το κάπως δραματικό κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα απ’ τον τελευταίο σας οίκο που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Έτσι τις τελευταίες μέρες είναι λογικό να έχουν ανακατευτεί τα πράγματα, να υπάρχουν παρασκήνια και να βγαίνουν μυστικά στην επιφάνεια – σημαντικά  ξεκαθαρίσματα.

Ιχθείς

Ξεκαθαρίσματα στις -φιλικές κυρίως- σχέσεις προκαλεί η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται  σήμερα το βράδυ. Έτσι τις τελευταίες μέρες είναι λογικό να βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα παρασκήνια ή  μυστικά, ενώ φαίνεται ότι με ορισμένα άτομα κλείνει ο κύκλος της  σχέσης. Προσέξτε τις ίντριγκες στις παρέες σας.

Κριός

Σήμερα το βράδυ κορυφώνεται η επιρροή της συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία τις τελευταίες μέρες  προκαλεί ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Πιθανόν να τελειώνουν οριστικά πλέον ορισμένες σχέσεις, αλλά η σύνοδος αυτή υπόσχεται και ξεκινήματα κατόπιν. Οικονομικές πιέσεις.

Ταύρος

Αυξάνει τον ερωτισμό, δυναμώνει το πάθος και τις επιθυμίες σας η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, κι έτσι οι σχέσεις σας τώρα αποκτούν βάθος και ουσία. Προσέξτε όμως τη κτητικότητά σας αλλά και τους ανταγωνισμούς ή τα παρασκήνια με συγγενείς εξ’ αγχιστείας και με καθηγητές.

Δίδυμοι

Φροντίστε να αποφύγετε τα ψέματα και τα μπερδέματα σε σχέσεις  και συνεργασίες, καθώς το βράδυ  κορυφώνεται η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία προκαλεί έντονη τάση για ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα. Μυστικά αναδύονται στην επιφάνεια και ορισμένες  σχέσεις τελειώνουν. Πίεση σε σχέση με εφορία, δάνεια και άλλα οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Δυνατή για τις σχέσεις η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία αυξάνει κατακόρυφα τον ερωτισμό αλλά και τα πάθη. Έντονη τάση καχυποψίας και κτητικότητας. Είναι  μια όψη που μπορεί να «σκοτώσει» κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες, έτσι ώστε όμως να μείνει χώρος για  να έρθουν πιο ουσιαστικοί άνθρωποι στη ζωή σας.

Λέων

Τις τελευταίες μέρες που λειτουργεί η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, το κλίμα στο χώρο δουλειάς και στη καθημερινότητα είναι αρκετά επιφυλακτικό, με πιθανές ίντριγκες, ενώ κορυφώνεται σήμερα το βράδυ η επιρροή της. Δεν αποκλείεται να κλείνουν και ορισμένοι κύκλοι στα επαγγελματικά, αλλά αναμένεται ν’ ανοίξουν καινούργιοι.

Παρθένος

Πάθος και γονιμότητα στα ύψη με τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Δυνατές ερωτικές στιγμές, αλλά προσέξτε να μην είστε χειραγωγικοί. Κάποιοι παλιοί έρωτες μπορεί να πεθαίνουν και άλλοι να αναγεννώνται ή να ξεκινούν. Πηγαία δημιουργικότητα που αποφέρει κέρδη.

Ζυγός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, μπορεί τις τελευταίες μέρες να σας έχει ωθήσει σε ορισμένες αυτοκαταστροφικές κινήσεις στις σχέσεις και στα οικονομικά. Για λίγες μέρες ακόμα  προσέξτε την προσκόλλησή σας  στους άλλους, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε ανθρώπους απ’ τη ζωή  σας τώρα.

Σκορπιός

Αυξάνει το πάθος αλλά και την καχυποψία η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Έτσι τις τελευταίες μέρες μπορεί συνειδητά ή ασυνείδητα να προκαλείτε κρίσεις και «δράματα» στις σχέσεις, σε μια προσπάθεια να φέρετε ένα ξεκαθάρισμα. Προσέξτε τις εμμονές και την τάση σας να θέλετε τον έλεγχο.

Τοξότης

Άμεσα επηρεάζει τα οικονομικά σας η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, και η οποία τις τελευταίες μέρες μπορεί να σας έκανε να λειτουργήσετε κάπως αυτοκαταστροφικά. Πιθανές και ίντριγκες γύρω από οικονομικά θέματα. Κτητικότητα, ζήλιες αλλά και πάθος στις σχέσεις, είναι λίγο ασφυκτικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being